İphone 6 16GB vs LG V10 Sizce hangisini almalıyım

vegatablo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir cok islevsellik var ekran screenshot ozelliginden tutalim. Hareket ve islevsellik ozellikleri olsun.(tabi bunlarin olmasinin nedeni sadece touchwiz degil ancak sayilabilir).kolay mod ozelligi olsun.Arayuz renkliligi ve arayuzden sıkılınca tema store gibi bir seyle tema degistirerek telefona degisiklik katmak olsun. Lg saf arayuzle karşılaştır ayni gibi nerdeyse.
Kardeş lg g pro ile tema desteği sunan bir firma hareket felan hepsi var şuan saydığın herşeyi benim g3 de bile var klasör rengini değiştirme bile vardı lg g prodan beri duvar kağıdı seçimi yaparken en başa bile atmıyordu g proda görmüş beğenmiştim s4 kullanırken hala öyle samsung da var mı şuan bilmiyorum ikonu tamamen kişisel olarak degistirme 3 yıldır var arayuzu akıcı olması sadelikse bilmiyorum ben bişey smart notice gibi 200 mb lik bir widget var baya işe yariyan ve samsungtaki hava durumu widgetinden daha yüksek ve özellikli olmasına rağmen kasmiyor cihazlari elinize alın da sonra yorum yapın v10 baktim inceledim ve gayet hızlı kamerasi g4 ve v10 serisinin s6 dan bir tık iyi bunu herkes söylüyor özellikle gece cekimi gündüz fazla bir fark olmasada f 1.8 f 1.9 a göre daha iyi yazılım olarak ikiside iyi fan felan değilim bu zamana kadar birçok kişiye telefon tavsiye ettim cevremde hep telefon almaya vs telefonla ilgili şeylere beraber gittim samsung çok aldırdım lg de general mobile asus felan ben sadece insanların parasının tam karşılığını alması için yorum da bulundum ki samsung olmasa android in bu kadar gelismeyecegini de söylüyorum ama s7 çıkmışken s6 arka planda kalacaktı,hatta kaldı bile desem olur insanlar mağdur oldu güncelleme konusunda note 5 var gm 4g si olan adam 6.0 kullaniyo o saf arayuz evet ama karşıdaki veya bizim gibi ilgilenmeyen adamlar bilmiyor bunu

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lg de de var kolay mod kardeş zaten lg samsungtaki birçok özelliği daha stabil akıcı sunduğu için bu kadar duyurdu kendini
Lg cok kullanamadim ancak arayüzü ile hasir nesir oldugum oldu samsung degil iste touchwiz kadar güzel bir arayuz degil olsa zaten simdi lg daha iyi yerlerde olur

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6 plus 16gb aldım :D doğru yaptım dimi ?

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence yapmamışsın kesinlikle S7 almalıydın :)
Forumda okuduklarım açıkcası samsung ' a tekrar güvenmemi engelledi ki haklılar. s7 için birşey diyemem ama aldıktan 1 sene sonra akıbeti diğerleri gibi olacak eminim. Bu yüzden en verim alacağım cihaz yine iphone diye düşündüm. Pil ekran seçenekleri daha iyi olduğu için plus aldım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Forumda okuduklarım açıkcası samsung ' a tekrar güvenmemi engelledi ki haklılar. s7 için birşey diyemem ama aldıktan 1 sene sonra akıbeti diğerleri gibi olacak eminim. Bu yüzden en verim alacağım cihaz yine iphone diye düşündüm. Pil ekran seçenekleri daha iyi olduğu için plus aldım.
Onlar eskidendi note 4 serisinden beri samsungda sorun yok ama anlatamiyoruz:) note 5 kullaniyorum eylul 13 te aldim. 6.ayi olacak beni 2 veya 3 kere hayal kirikligina uğratmistir ki bu surede iphone da kullansam ayni 2 3 hayal kırıklığı alacak olurdum

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33

Eğer işin ticaret boyutunu düşündüysen doğru bir tercih yapmışsın. Ama onun dışında artık samsungdan süphe edilmemeli kesinlikle. :)

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer işin ticaret boyutunu düşündüysen doğru bir tercih yapmışsın. Ama onun dışında artık samsungdan süphe edilmemeli kesinlikle. :)
Telefon bir ticari yatirim midir oda ayri bir soru")

önümüzdeki 1 yıl böyle bir planım yok 1 yıl sonrada 2 markanın değer kayıpları aynı olmaz diye düşünüyorum. İşin ticari olarak düşünmedim. Yine iphone almak istersem diye düşündüm ki büyük ihtimal öyle olacak apple zaten belli bir ücret karşılığında üst model ile değişim yapıyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
önümüzdeki 1 yıl böyle bir planım yok 1 yıl sonrada 2 markanın değer kayıpları aynı olmaz diye düşünüyorum. İşin ticari olarak düşünmedim. Yine iphone almak istersem diye düşündüm ki büyük ihtimal öyle olacak apple zaten belli bir ücret karşılığında üst model ile değişim yapıyor.
Evet oyle simdiden hayirli olsun o zaman bende note 5 garantisi bitince belki samsungdan vazgecip lg alirim :) ama vazgecemem gibi

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet oyle simdiden hayirli olsun o zaman bende note 5 garantisi bitince belki samsungdan vazgecip lg alirim :) ama vazgecemem gibi
Bence denemediysen tavsiye ederim gerçekten :) iphone da ayrı bir şey var. ben almadan önce note 3 kullanıyordum. ondan öncede hep android kullandım. İos ' a geçerken çok düşündüm sıkıntı yaşarmıyım diye ama şu anda inan android telefonu elime alınca telefon ne olursa olsun ilgimi çekmiyor. burada diğer telefonlara yönelmemin sebebi tasarım ve bazı özelliklerdi 2800-2900 bir bütçem vardı bu paranın karşılığını almak istedim ama inan sadece ios diğerlerini göz ardı etmeme yetti zaten ip6 seriside tasarım olarak kötü değil. donanım olarakta kendi adıma yeterli bulduğum için yine iphone aldım ve aldıktan sonra dedimki ne samsung u lan sen nasıl böyle bir düşünceye kapıldın :D :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bence denemediysen tavsiye ederim gerçekten :) iphone da ayrı bir şey var. ben almadan önce note 3 kullanıyordum. ondan öncede hep android kullandım. İos ' a geçerken çok düşündüm sıkıntı yaşarmıyım diye ama şu anda inan android telefonu elime alınca telefon ne olursa olsun ilgimi çekmiyor. burada diğer telefonlara yönelmemin sebebi tasarım ve bazı özelliklerdi 2800-2900 bir bütçem vardı bu paranın karşılığını almak istedim ama inan sadece ios diğerlerini göz ardı etmeme yetti zaten ip6 seriside tasarım olarak kötü değil. donanım olarakta kendi adıma yeterli bulduğum için yine iphone aldım ve aldıktan sonra dedimki ne samsung u lan sen nasıl böyle bir düşünceye kapıldın :D :D
Hahaha:) ben iosa o kadar para veremem:) beni donanim olarakta tatmin etmeli ondan ben dedim samsungdan vazgecersem lg tercihim:) iphone hem donanimsal ozellikler bakimindan gelismeli hizli sarj ekran kamera (acısı ve diyagram) ondan sonra alabilirim:)

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hahaha:) ben iosa o kadar para veremem:) beni donanim olarakta tatmin etmeli ondan ben dedim samsungdan vazgecersem lg tercihim:) iphone hem donanimsal ozellikler bakimindan gelismeli hizli sarj ekran kamera (acısı ve diyagram) ondan sonra alabilirim:)
O zaman uzun bir süre ios kullanmayacaksın :) bellide olmaz ama ip7 de bizi ne bekliyo bilemeyiz yıl sonunda göreceğiz. Ama şu bir gerçek samsung ve apple ' ın telefonda istedikleri şey farklı. Bu yüzden kullanıcıyı ikiye bölüyor. Bence böyle devam etsin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
O zaman uzun bir süre ios kullanmayacaksın :) bellide olmaz ama ip7 de bizi ne bekliyo bilemeyiz yıl sonunda göreceğiz. Ama şu bir gerçek samsung ve apple ' ın telefonda istedikleri şey farklı. Bu yüzden kullanıcıyı ikiye bölüyor. Bence böyle devam etsin.
Evet iosu seven iphone kullanacak. Arayuzu daha renkli islevsel ekran ve kamera donaniminda daha iyi performans isteyen de samsung kullanacak yani bu boyle gider:) ama bir gun tizen gelecek :)

Adnan Cansız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet iosu seven iphone kullanacak. Arayuzu daha renkli islevsel ekran ve kamera donaniminda daha iyi performans isteyen de samsung kullanacak yani bu boyle gider:) ama bir gun tizen gelecek :)
Durumu anlatırken iphone ' u gömüp samsung ' a toz kondurmamışsın :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
lg v10 derim ben kardeşim ama önce android mi ios mu ona karar ver....

ShiftleSsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 2 aylık v10 kullanıcısıyım ve tavsiye ederim sağlam bir cihaz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba Arkadaşlar Hemen alacağım için kararsız kalmamak adına fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Sizce hangisini almalıyım. İphone 6 telefonum arızalandığı için iade onayı verildi. Ücretimi geri aldım yeniden iphone mu alayım yoksa LG V10 yada en kötü ihtimal ile Samsung s6 edge + düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli.
Alabiliyosan v10 al çünkü sınırsız özgürlüğü ancak v10 ile yakalrsın ip6 kafasını kullanmayı bilmeyen yada kullanmayı sevmeyen işidir hiç yormaz adamı, herşeyi engeller oyuzden zaten bişey yapamadığınız için sorun olmaz ancak v10da öyle değil geniş ekranı yanında hem hafızası hem hızı hemde sağlamlığı ile ip6yı s6edgeyi açık ara fark ile yener aldığınzda pişman olmayacsk ve dediklerimi anlayacsınız
Edit: v10 bu güç ile ve gelecek güncellemer ile ip7 8 9 tanımaz ezip geçer en az 3 yıllık kullanım süresi var o da özenle kullanmazsanız tabi seçim sizin :)