vegatablo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Kardeş lg g pro ile tema desteği sunan bir firma hareket felan hepsi var şuan saydığın herşeyi benim g3 de bile var klasör rengini değiştirme bile vardı lg g prodan beri duvar kağıdı seçimi yaparken en başa bile atmıyordu g proda görmüş beğenmiştim s4 kullanırken hala öyle samsung da var mı şuan bilmiyorum ikonu tamamen kişisel olarak degistirme 3 yıldır var arayuzu akıcı olması sadelikse bilmiyorum ben bişey smart notice gibi 200 mb lik bir widget var baya işe yariyan ve samsungtaki hava durumu widgetinden daha yüksek ve özellikli olmasına rağmen kasmiyor cihazlari elinize alın da sonra yorum yapın v10 baktim inceledim ve gayet hızlı kamerasi g4 ve v10 serisinin s6 dan bir tık iyi bunu herkes söylüyor özellikle gece cekimi gündüz fazla bir fark olmasada f 1.8 f 1.9 a göre daha iyi yazılım olarak ikiside iyi fan felan değilim bu zamana kadar birçok kişiye telefon tavsiye ettim cevremde hep telefon almaya vs telefonla ilgili şeylere beraber gittim samsung çok aldırdım lg de general mobile asus felan ben sadece insanların parasının tam karşılığını alması için yorum da bulundum ki samsung olmasa android in bu kadar gelismeyecegini de söylüyorum ama s7 çıkmışken s6 arka planda kalacaktı,hatta kaldı bile desem olur insanlar mağdur oldu güncelleme konusunda note 5 var gm 4g si olan adam 6.0 kullaniyo o saf arayuz evet ama karşıdaki veya bizim gibi ilgilenmeyen adamlar bilmiyor bunuBir cok islevsellik var ekran screenshot ozelliginden tutalim. Hareket ve islevsellik ozellikleri olsun.(tabi bunlarin olmasinin nedeni sadece touchwiz degil ancak sayilabilir).kolay mod ozelligi olsun.Arayuz renkliligi ve arayuzden sıkılınca tema store gibi bir seyle tema degistirerek telefona degisiklik katmak olsun. Lg saf arayuzle karşılaştır ayni gibi nerdeyse.