iPhone 6 16GB 64GB ile değiştirilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gota7x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gota7x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 4-5 ay önce Turkcell bayiinden iPhone 6 16gb aldım fakat depolama alanı yetersiz gelmeye başladı. Telefon hâlâ garanti altında zaten sorun orda değil. Telefonu aldığım bayiinin işvereni tanıdık. Apple'ın kendi prosedürunda değişim için belirli bir süre zarfı mevcut değilse iş hallolacak. Telefonda hiç çizik veya darp yok ilk alındığı gibi temiz. 64 gb için üstüne gereken ek parayı da ekleyip değişim gerçekleşebilir mi?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
5 ay kullandığın telefonu sıfır fiyata sayacaklarını ve aradaki farkı verip alabileceğini düşünüyorsan çok beklersin.

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence hiç gerek yok ama sana kalmış yetmiyor diyorsan.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben olsam değiştirmem yani dükkanın yerinde olsam

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Yaklaşık 4-5 ay önce Turkcell bayiinden iPhone 6 16gb aldım fakat depolama alanı yetersiz gelmeye başladı. Telefon hâlâ garanti altında zaten sorun orda değil. Telefonu aldığım bayiinin işvereni tanıdık. Apple'ın kendi prosedürunda değişim için belirli bir süre zarfı mevcut değilse iş hallolacak. Telefonda hiç çizik veya darp yok ilk alındığı gibi temiz. 64 gb için üstüne gereken ek parayı da ekleyip değişim gerçekleşebilir mi?
bir şansını dene derim 64 gb lıkda sorun yaşamassın....

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Turkcell'e değilde, Apple mağazına veya bir Apple Premium Reseller'a gitsen daha iyi yardım ederler bence.

zafer191o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışında olur ama Türkiyede olma ihtimali 0