İphone 6 64GB mi 6S 16GB mi

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Beyler Iphone almayı düşünüyorum. Başta 6S 16GB alacaktım. Fakat daha sonra 16nın yetmeyeceği gibi şeyler duyunca 6 64GB de almayı düşündüm. İkisinin de fiyatı aynı. Ama tabii ki 6S 6 ya göre çok iyi. Sizce ne yapmalıyım. Sorun çıkmaz diyip 6S 16GB mi almalıyım. Yoksa depolama daha önemli diyip 6 64GB mi almalıyım. Yorumlarınızı bekliyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Başkasının duyumlarına göre hareket etmeyin. Kendi kullanım boyutunuza bakın tahmini ona göre hareket edin. performansa onem veriyorsanız 6s alın tabikide. İşlemci ve 2 gb ram avanatajı büyük fark. Yok performans gerektiren işler yapmıyorum derseniz 64 gblık ip6 alın.

Ben olsam fazlalıkları pcde depolar, İp6s alırdım. Performans benim için en önemli kriter çünkü. Sizde böyle düşünüp hareket edin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
iki cihaz arasında önemli farklar var, ileride bu sayede 2 si arasındaki fark çok açılacak. Alabiliyorsan 6s 64GB al 16GB ne olursa olsun yetmiyor.Sen müzik atmazsın filan ama kullandığın uygulamalar önbelleklerini telefonda saklıyor ve sürekli yer işgal ediyor. Örneğin bir excell uygulaması 500 mb yer istiyor, buna benzer uygulamalar böyle hafızayı önbellek ile dolduruyor. Benim sana önerim 6s 64GB alman yönünde olacak.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
6s. Ama tabi ki depolama alanı ihtiyacın ne kadar olur o senin kullanım tarzınla ilgili. Ben 16 GB versiyonu kullanıyorum bana yetiyor ama telefonumda en az 3-4 film olsun, her oyunu/aplikasyonu yükleyeyim diyorsan 16 GB yetmez.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
6S almalısın bence bolca depolama yazılımı mevcut. Drive - Google Fotoğraflar - Dropbox... gibi
Bunlarıda kullanırsan illa yetecektir. Hemde elinde donanımsal olarakta daha gelişmiş bir cihaz olur.

Emre 1905

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ya öyle çok film depolamıyorum bir filmi izlet r
6s. Ama tabi ki depolama alanı ihtiyacın ne kadar olur o senin kullanım tarzınla ilgili. Ben 16 GB versiyonu kullanıyorum bana yetiyor ama telefonumda en az 3-4 film olsun, her oyunu/aplikasyonu yükleyeyim diyorsan 16 GB yetmez.
Ya öyle çok film depolamıyorum bir filmi izleyince siler başkasını indiririm. Uygulamalarda da sosyal ağ uygulamaları Facebook, instagram, snapchat gibi uygulamalar kullanacağım

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ya öyle çok film depolamıyorum bir filmi izlet r
Ya öyle çok film depolamıyorum bir filmi izleyince siler başkasını indiririm. Uygulamalarda da sosyal ağ uygulamaları Facebook, instagram, snapchat gibi uygulamalar kullanacağım
O zaman yeter 16 GB 6s