Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?
"Her telefonun bir ömrü vardır."Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?
Bunun farkındayım dostum bana çözüm yolları üretir misin"Her telefonun bir ömrü vardır."
Mikrofon izinlerini kontrol ediniz.Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?
İzinleri kontrol edin. Herşey düzgünse mikrofon ya da hopörlör sıkıntılıdır. Onlarda düzgünse telefonun ömrü bitmiştir.Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?
Tahminimce mikrofon bozulmuş olabilir.Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?
iPhone Ön Arka ve Alt Mikrofonlarİzinlerin hepsi açık , sıkıntı ön mikrafonda mı normal mikrafonda mı peki? Normal sesli aramalarda ses gidiyor .
Sadece görüntülü konuşmalarda ses gitmiyor. Hoparlördeykende ses gidiyorİzinlerin hepsi açık , sıkıntı ön mikrafonda mı normal mikrafonda mı peki? Normal sesli aramalarda ses gidiyor .
Sadece görüntülü konuşmalarda ses gitmiyor. Hoparlördeykende ses gidiyor
iPhone Ön Arka ve Alt Mikrofonlar
- Sesli notlara bir ses kaydedip oynattığınızda ses gelmiyor ise alt mikrofon arızalıdır.
- Ön kamerayı kullanarak bir video kaydettikten sonra videodan ses gelmiyor ise alıcı/ön kamera arızalıdır.
- Siri sesinizi duymuyor ise alıcı/ön mikrofon arızalıdır.
- Arka kamerayı kullanarak bir video kaydettikten sonra videodan ses gelmiyor ise arka mikrofon arızalıdır.
- WhatsApp, Facetime ve Facebook gibi konuşmalarda karşı tarafa ses gitmiyor ise ön/alıcı mikrofon arızalıdır.
Ön kamerayı kullanarak video kaydettim . Ses kayıdı almamışTahminimce mikrofon bozulmuş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPhone Ön Arka ve Alt Mikrofonlar
- Sesli notlara bir ses kaydedip oynattığınızda ses gelmiyor ise alt mikrofon arızalıdır.
- Ön kamerayı kullanarak bir video kaydettikten sonra videodan ses gelmiyor ise alıcı/ön kamera arızalıdır.
- Siri sesinizi duymuyor ise alıcı/ön mikrofon arızalıdır.
- Arka kamerayı kullanarak bir video kaydettikten sonra videodan ses gelmiyor ise arka mikrofon arızalıdır.
- WhatsApp, Facetime ve Facebook gibi konuşmalarda karşı tarafa ses gitmiyor ise ön/alıcı mikrofon arızalıdır.
Arka kameradan kayıt aldım seside kaydetmiş şimdi benim hangi parçayı degiştirmem lazım . Kendim yapacamÖn kamerayı kullanarak video kaydettim . Ses kayıdı almamış
Yazılımsal problemde olabilir iTunes ile yazılım atmanızı öneririm.Ön kamerayı kullanarak video kaydettim . Ses kayıdı almamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arka kameradan kayıt aldım seside kaydetmiş şimdi benim hangi parçayı degiştirmem lazım . Kendim yapacam
Mikrofon yada hoparlör tarafında sorun olabilir.Servise götürmeni yada elden çıkarmanı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar , telefonumda bir sorun var . Şöyle ; telefonumda her türlü sesli görüşmede ses gidiyor(normal tel araması , whatsapp vb.) yalnızca görüntülü görüşmelerde ses gitmiyor bunun sebebi nedir? Bilen yardımcı olabilir mi?