ıphone 5s

esmerbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler. Benim bütçem 1400 tl. İphone 5s istiyorum ama bu zamanda almak mantıklı olur mu başka öneri bileceğiniz telefon var mıdır acaba?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
O fiyata alınmaz. Çok eski ve yavaş yavaş kasmaya başladı. Bence xiaomi mi 5 alınabilir veya az çıkılıp lg g5 alınır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alınmaz.
Ya mi5 ya da biraz daha katılıp İthalatçı G5 alınmalı

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Üzerindeki sürümü güncellememen lazım o da ios 9 ise tabi.

Günlük kullanımda sorun yaşamazsın ama başka alternatifler mantıklı olur

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
İyi günler. Benim bütçem 1400 tl. İphone 5s istiyorum ama bu zamanda almak mantıklı olur mu başka öneri bileceğiniz telefon var mıdır acaba?
5S alınmaz artık çok iphone kullanmak istiyorsanız 2.el temiz SE alabilirsiniz.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
2. telefonum 5s herhangi bir sorun yaşamıyorum çok rahat kullanıyorum 10.2 yüklü, tek sıkıntı şarj hızlı bitmesiydi oda son güncellemeleyle geçti

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Huawei p9 lite, sony x compact arasında secim yapabilirsiniz.
Xiaomi iyi cihaz fakat arayuz biraz sorunlu, turkce destegi tam olarak yok. Bir de kayit vs islerine girmeniz lazim, ugrastiriyor. Uatelik garanti ile sorun yaşayan arkadaslar cok zorluk yasadi.
Ne olursa olsun Tr garantisi onemlidir.
Lg g4 olabilir ama onda da kasada catlak,ghostscreen ve bootlop sorunu var. Ama teknik servis müşteri odakli calisiyor ve bu cok iyi bir sey.
Guncelleme benim icin sorun degil derseniz samsung j710 da iyi cihazdir.
Ancak ben ios kullanacagim diyorsaniz en azindan se modeline bakmalısınız. Cekle vs ile sizin butcenizin 200₺ kadar uzerine cihazi bulabilmeniz mumkun. En azindan se almalısınız. Bence 1600 araliginda en iyi alternatif sedir. yeni bir model,güncellemesi daha cok uzun sure devam edecek...

5se gelince, son güncelleme oldukca iyi tabiki artik yasli bir cihaz ve arayüz takiliyor ufak ufak. Ama bu haliyle 2 sene kullanirsiniz eger beklentiniz yuksek drgilse, ote yandan İkinci elde yari fiyatina bulabileceginiz temiz 5sler var. ama seneye olecek bir cihaz icin(guncelleme destegi kesilecek) sifir alip bu parayi vermeye gerek yok diye düşünüyorum .

Son düzenleme:

esmerbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2.el alın diyorsunuz o da mantıklı ama babam ablam 2.el istemiyorlar.Bende en azından 1 2 sene götürmesi yeterli.Bende ıphone tasarımını aşırı derecede beğeniyorum.Iphone se ye de baktım.Gayet güzel telefon ama 2.el uygun değil benim için.Iphone 5s iyi diyorlar ama.

D.Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
iphone 5s almak yerine samsung a5 2016 öneririm hem ekran, hem özellik bakımından 5s'den daha iyi.

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Iphone 5S i artık değiştirirken parasını istiyorlar ( 1200 tl ) eğer hasarsız kullanırım diyorsan al