iPhone 5s vs. Xperia Z5 Compact vs. HTC One M8 vs. LG G4

kayra1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iOs veya Android fark etmiyor benim için. Yeter ki telefonum kasmasın, donma olmasın, bi kaç yıl güncelleme alsın yeter. 2200 liraya kadar bütçem var ve gözüme bu telefonları kestirdim. Sizce en mantıklı seçim hangisi olur? Kamerası iyi olsun oyunlarda takılma olmasın canavar telefon olsun istiyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2200 bütçe iyi bir bütçe.s6 alabilrsin ya da lg g4 ya da azıcık bütçe arttırıp note 5

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar iOs veya Android fark etmiyor benim için. Yeter ki telefonum kasmasın, donma olmasın, bi kaç yıl güncelleme alsın yeter. 2200 liraya kadar bütçem var ve gözüme bu telefonları kestirdim. Sizce en mantıklı seçim hangisi olur? Kamerası iyi olsun oyunlarda takılma olmasın canavar telefon olsun istiyorum :)
kardeş zorla iphone 6 al o paraya 3-4 yıl rahat kullanırsın güncellemede alırsın takılma vs de olmaz....

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
iPhone 5S eskidi iOS 9 çıkınca ağlarsın.
HTC One M8 de eski bir model M9 çıktı ama tavsiye etmem kamerası falan çok kötü.

Bütçeni aşmadan Z5 Compact ve LG G4 rahatlıkla alabilirsin ama özellikle Sony güncelleme konusunda çok iyi.
Bende Sony kullanıcısıyım Z5 Compact zaten 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak. Android 8'e kadar güncelleme alır tahminimce.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone 6 şu anda en ucuz cepdepo.com'da 2.385 liraya satılıyor, eğer istediğin bir modelse 185 lira daha verip almanı tavsiye ederim.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iPhone 6 alabilirsiniz. Ama 6s'de radikal bir değişiklik olursa ileriki zamanlarda düşük bir ihtimal olsa da kasmalar olabilir. Yani ios alıcaksanız iPhone 6 Android alıcaksanız Z5 compact. M8 eskidi. G4 kronik problemleri olan bir cihaz.

kayra1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 alabilirsiniz. Ama 6s'de radikal bir değişiklik olursa ileriki zamanlarda düşük bir ihtimal olsa da kasmalar olabilir. Yani ios alıcaksanız iPhone 6 Android alıcaksanız Z5 compact. M8 eskidi. G4 kronik problemleri olan bir cihaz.
6s çıkınca 6'nın fiyatı ne olur?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
2300'e geriler diye düşünüyorum.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iPhone 5S eskidi iOS 9 çıkınca ağlarsın.
HTC One M8 de eski bir model M9 çıktı ama tavsiye etmem kamerası falan çok kötü.

Bütçeni aşmadan Z5 Compact ve LG G4 rahatlıkla alabilirsin ama özellikle Sony güncelleme konusunda çok iyi.
Bende Sony kullanıcısıyım Z5 Compact zaten 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak. Android 8'e kadar güncelleme alır tahminimce.

iPhone 5s eskidi de iOS 9 çıkınca ağlamaz. Ağlamıyor. Kardeşimde var iOS 9 geliştirici betası yüklü bir sıkıntı yok. 64 bit olduğu için sıkıntı çıkmıyor. Ama bende önermem eskidi.