İphone 5s vs Lg G4

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz
5, 5s, 6, 6s ( çıkınca göreceksiniz... ), 6 plus nasıl bükülüyor görmedik sanki... Last iPhone Bender @lazz sinemalarda...
Burada amaç nedir ? Bükülüyosa almayacaksın. Kırılmayan bükülmeyen bir telefon satın alacaksın. Bu bu kadar net. hangi telefonu zorlarsan, zorla bükülür.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yanlış sadece iPhone bükülüyor... birde ona önenti aluminyum çerçeveli SAMSUNG'lar...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
5s Büken kimmiş merak ettim :) G3 al gec

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mengeneye koyup büken ergen olmuştur...

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İphone 6 bükülürde 5s zor bükülür bu arada g4 al bence

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya ne bu bükülme muhabbeti bükülüyo diye telefon almayacak mısın şimdi :D Güldürdünüz yav zorladıktan sonra her telefon bükülür kırılır elektronik eşya sonuçta özenli kullanacaksın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya ne bu bükülme muhabbeti bükülüyo diye telefon almayacak mısın şimdi :D Güldürdünüz yav zorladıktan sonra her telefon bükülür kırılır elektronik eşya sonuçta özenli kullanacaksın.

Arkadaşlar telefonu bükmek için kullanıyor sanırım :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sdn nin resmi bükücüsü :) telefon, telefon gibi kullandığı sürece bir telefon kolay kolay bükülmez

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cevremde o kadar iphone 6 kullanan insan var, telefonum büküldü diye sikayet edeni hic duymadim.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Cevremde o kadar iphone 6 kullanan insan var, telefonum büküldü diye sikayet edeni hic duymadim.

bi ton para ver arka cepte yada yan cepte bükülsün... inkar ederler tabi... %100 gerçekler hala inkar ediyorlar...

Reaksiyon puanı
16,128
iphone6s bükülmüyor daha sağlam olucak en azından insan gibi kullananlar da bükülme sorunu olmaz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Neden inkar etsinler ki? Bu insanlarla neredeyse her gün görüsüyorum. Telefonu bir senedir sorunsuz kullanan arkadaslarim var mesela.

Reaksiyon puanı
16,128
bu gört'ün dediği bükenler kasıtlı büküyor kurgusal gerçek değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

delilik yaptıkları...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hocam ocaktan beri i6 kullanıyorum. Sürekli arka cebimde taşırım. Derslere girdiğinde üstüne oturuyordum. Şuan hala dümdüz duruyor. Benim dışımda kuzenimde arkadaşımda kullanıyor onlarınki de hala sorunsuz. Ne kılıf ne ekran koruyucu kullanıyorum, belki telefonunu en hor kullanan kullanıcılardan biri olabilirim ona rağmen sorunsuz. Bükmek için orantısız güç kullanmak lazım.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çözüldüğü filan yok... tek çözüm alaşımı değiştirmeleri aluminyumu nasıl sertleştirdikleride ortada... NOKIA aluminyum model yaptı bunların oyuncaklarından daha hor kullanımda bile niye bükülmedi? Apple bükülmeyi umursamıyor...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bükülme olayini cözdüler diye biliyorum yanlis miyim?

Doğrusunuz hocam. İlk parti ürünlerde öyle bir sorun vardı. Hemen sosyal medya, teknoloji sitelerinde haber olunca diğer partilerde bu sorun kalktı. Yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksin, kendim dahil olmak üzere çevremde i6 kullananlar insanlar var hepsi çok memnun. Malzeme olarak üst seviye havayı veren ender ürünlerden. Daha önce note 2-3 s3 kullandım onlar malzeme kalitesi olarak çok kötüydü. Bir süre sonra hepsinin yanlarında soyulmalar meydana geldi. Note 2 nin arka kapağı 5 ay şarj girişinin oradan çatlamıştı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dedigim gibi zaten, cevremdekilerin cogu iphone 6'dan memnun. Telefonu eline alip yamultmadiktan sonra kolay kolay yamulacak bir cihaza benzemiyor.

Önceden yamulanlari da bedavaya degistiriyorlardi sanki? Öyleyse daha ne olsun :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dedigim gibi zaten, cevremdekilerin cogu iphone 6'dan memnun. Telefonu eline alip yamultmadiktan sonra kolay kolay yamulacak bir cihaza benzemiyor.

Önceden yamulanlari da bedavaya degistiriyorlardi sanki? Öyleyse daha ne olsun :)

Öyle hocam. Apple diğer firmalara nazaran çok daha kolay değişim yapıyor.