iPhone 5s servis değişim sıkıntısı

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende yazdım bimere, btk'ya gerçekten sıkıldım forum yöneticilerinden @KeremEnginar konu ile ilgili araştırma yapacaktı inşallah bir sonuç çıkar
valla sevinirim @KeremEnginar bize yardımcı olacaksa birileri ilgilensin artık çünkü bende sürekli bir araştırmaya içerisindeyim ne yapabilirim nereye başvurabilirim diye ama çok da bir seçenek yok açıkcası @themorgan bir kurtulabilsek şu gereksiz insanların elinden

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Emanet telefon kullanıyorum telefonum yok resmen adamlar yedek cihaz bile vermedi güya en büyük telefon firması

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Emanet telefon kullanıyorum telefonum yok resmen adamlar yedek cihaz bile vermedi güya en büyük telefon firması
eksik kalsın verecekleri telefon yedek telefon istersin adamlardan onada bir ton uğraştırırlar bana kendi telefonumu göndersinler yeter

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
eksik kalsın verecekleri telefon yedek telefon istersin adamlardan onada bir ton uğraştırırlar bana kendi telefonumu göndersinler yeter

Birde ilk başta üst model gönderecez diyorlardı üst modeli bırak 5s gönderemiyorlar çaresiz kaldık resmen fatura üstüme olsa bir dakika beklemem thhye giderim

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Birde ilk başta üst model gönderecez diyorlardı üst modeli bırak 5s gönderemiyorlar çaresiz kaldık resmen fatura üstüme olsa bir dakika beklemem thhye giderim
valla bu konuyu bir şekilde çözüme kavuşturacaz da artık bakalım bunu nasıl başaracağız

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Ben cuma akşama doğru aradım 2 ayı geçgin süre beklediğimiz yetmiyor birde söylediğiniz tarihlerde de gelmiyor dedim teslimatları hızlandırmak için depo elamanı aldık dediler. Bu arada yiğeninize telefon se mi geldi?

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben cuma akşama doğru aradım 2 ayı geçgin süre beklediğimiz yetmiyor birde söylediğiniz tarihlerde de gelmiyor dedim teslimatları hızlandırmak için depo elamanı aldık dediler
at yalanı seviyim inananı deseyin sende adamlar bahane üretmekte çığır açtılar artık bahane ürettikleri kadar iş yapsalar zaten ortada sorun kalmayacak

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Artık sizin sözünüz hiç gerçekçi gelmiyor felan dedim mecbur bekliyoruz bir daha fatura üstüme olmayan cihaz almam thh ye gidilmiyor çünkü. Faturanın önemini şimdi anladım.

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Hocam nedir son durum bende 23-27 kasim tarihleri arasinda teslim diyordu mailde hala gelmedi

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Benim cihaz bugün kargoya verilmis (iphone se 32 gb)tam 9 eylülde iphone 5s cihazi servise vermiştim bekliyordum sonunda geliyo darısı sana ve tüm bekleyenlere insallah

Gökan.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim cihaz bugün kargoya verilmis (iphone se 32 gb)tam 9 eylülde iphone 5s cihazi servise vermiştim bekliyordum sonunda geliyo darısı sana ve tüm bekleyenlere insallah
Benim cihazda dün elime geçti sonunda allah bir daha bunların eline düşürmesin