Iphone 5S şarj süresi

Asosyal Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Kasım 1 de iPhone 5S almayı düşünüyorum fakat forumdaki iPhone konularının %90'ında iPhone'un şarjından şikayet ediliyor. Bir konuda günde en az 2 kere şarj etmek gerektiği yazıyordu. Bunların doğruluk payı nedir?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iOS 7 şarjı berbat etti ama yinede denildiği kadar kötü değil sabah %100 şarjla çıkardığımda bir gün boyunca yetiyor ayrıca batarya iyileşmeleri için battery doctor kullan çok işe yarıyor

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen 5s almayı dusunuyosun ama forumda varmı 5s kullanan. Onlara sor da sarjı ne kadar gidiyomus o onemli. 5 veya 4s kullanıcılarına sorarsan 5sin sarj suresi sorusuna cevap sacma olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben 5s kullanıyorum %100 dolu şekilde sabah 8 gibi evden çıktığımda gün içerisinde telefon trafiğin normal mesajlaşmada akşama kadar elimden düşmez saat 2 veya 3 gibi sarj bitiyor bidaha takmak zorunda kalıyorrum büyük bir sııkıntı mesajlaşmasam bile sadece alo diyorum fazla uzatmıyorum ozaman 2 gün gidiyor hani hiç kurcalamasann

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Kasım 1 de iPhone 5S almayı düşünüyorum fakat forumdaki iPhone konularının %90'ında iPhone'un şarjından şikayet ediliyor. Bir konuda günde en az 2 kere şarj etmek gerektiği yazıyordu. Bunların doğruluk payı nedir?
amcam 5s kullanıyor ios 7 ile daha kötü oldu şarj ama yine zar zor normal kullanımda 1 günü çıkarıyor çok kötü değil ama iyide değil şarj konusu...

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
4s'im artık akşamı zor ediyor.garantiye vereceğim pil performans düşüklüğü sebebi ile.yerlerse
yemezlerse 5s düşünüyorum

samsung benden uzak allaha yakın olsun ama şarj olayında apple'ın kat be kat önündeler.yiğidi öldür hakkını yeme.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4s'im artık akşamı zor ediyor.garantiye vereceğim pil performans düşüklüğü sebebi ile.yerlerse
yemezlerse 5s düşünüyorum

samsung benden uzak allaha yakın olsun ama şarj olayında apple'ın kat be kat önündeler.yiğidi öldür hakkını yeme.

Satmayı düşünüyomusun?

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam dostum.

Telefonu elinden düşürmüyorsan ve Şarj sıkıntısı istemiyorsan Samsung Galaxy Note 3, LG G2 gibi telefonlara bakmanı öneririm.

Ben iPhone istiyorum diyorsan ozaman bir günü zor çıkartabilirsin sonuçta 1.570 mAh bataryası var ve ios 7 ile çok şarj sıkıntısı çekiceksin.

Yani idareli kullanman gerekiyor, Konuşmalarını çok uzatmassan fakat istediğin kadar mesajlaşırsan 12 saat gider rahat ama gün içinde oyun falan oynarsan film falan izlersen 2 kez şarj edersin.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dün akşam full sarj ettim... şu an saat 22:00 sarjım yüzde 74'te... ben de bir sorun yok... iki gün rahat gidiyor...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dün akşam full sarj ettim... şu an saat 22:00 sarjım yüzde 74'te... ben de bir sorun yok... iki gün rahat gidiyor...

5s ve 5 te çok büyük şarj sıkıntıları yok 5 te eskiye göre daha fazla ama 5s te olacağını zannetmiyorum:thumbup:

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seni idare etcektir olmazsa larjlı kılıf alırsın

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu iphone 5, 5s inde daha iyi olduğunu biliyorum yalnız ben telefonumda oyun oynamam fakat kullanım suresi aşagıdaki gibidir. http://imgur.com/oqysUR9

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben günde ortalama 2-3 defa şarjlıyorum telefonu
iPhone 5 kullanıcısıyım , müzik dinlerim , twitterda gezerim tapatalk ile forumları gezerim o yüzden şarj konusunda ciddi bir sıkıntım var özellikle de note 2 den i5'e geçince şarj inanılmaz bir zulüm

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s kullanıyorum müzik,oyun, mail, facebook vs. 1 günü çok rahat çıkarıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler geceden şarj takıyorum sabah ekranda %100 olarak gözüküyor ama fişi çıkardığım zaman %96 %98 düşüyor neden telefonu yeni aldım

isimsizkullanıc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 5s alalı 1 hafta oldu. Bitek ilk aldığım gün yatarken şarja taktım sabaha kadar başkada %100 olduktan sonra telefonu şarjda bırakmadım. Ama bataryam wi-fi kapalıyken bile akşamdan sabaha kadar yaklaşık %40 şarj yiyor cevap bekliyorum..

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben 5s alalı 1 hafta oldu. Bitek ilk aldığım gün yatarken şarja taktım sabaha kadar başkada %100 olduktan sonra telefonu şarjda bırakmadım. Ama bataryam wi-fi kapalıyken bile akşamdan sabaha kadar yaklaşık %40 şarj yiyor cevap bekliyorum..

biraz daha düzgün yazsan tam olarak anlayacağım.
telefonu aldın %100 doldurdun sonra bi daha şarja mı takmadın anlamadım ki?
telefonu şarjda bırakmamanda kasıt ne?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Bak orda birisi teli fazla şarj etmemelisin yazmış bende ona değindim yani telefondu bataryaya zarar gelecek herşeyden esirgedim ama problem yaşıyorum inşallah anlatabildim

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Sayfanın yukarılarında birisi fazla şarj etmemelisin yazmış bende telefonu ilk gün akşamdan sabaha kadar şarjda beklettim ondan sonrada tele zarar gelir diye şarj %100 olduktan sonra çok bekletmemeli çalıştım demek istedim yani esirgediğim halde problem yaşıyorum. İnşallah anlatabilmişimdir anlatamadıysam tekrar anlatabilirim

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
amcam 5s kullanıyor ios 7 ile daha kötü oldu şarj ama yine zar zor normal kullanımda 1 günü çıkarıyor çok kötü değil ama iyide değil şarj konusu...

ios 7 ile daha kotu oldu ne dmek ne kadar scma bi yorum

zaten ios 7 ile piyasaya suruldu, iphone 5s te ios 7 stabil calisiyor, o ddgn i5 te gecerli

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
artık gına geldi bu konulardan.kullanıma göre değişir bukadar net 2 gün kullananda var 6-7 saate bitirende var.
senkronizasyon gps bluetooth wifi ve 3g yi kullanacağın zaman açıp kullanmadığın zamanlar kapatırsan hatrısayılır biçimde bu süre uzar.nekadar oyun oynadığın ekranın nekadar açık kaldığı,internette nekadar takıldığın vb şeylere bağlı.
birisi sana en az 6-7 saat en fazla 2 gün gider.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
iPhone 5s iOS 7.0.5

Şarjdan çıktıktan sonraki toplam süre: 1 gün 14 saat

7 buçuk saati aktif kullanım.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
artık gına geldi bu konulardan.kullanıma göre değişir bukadar net 2 gün kullananda var 6-7 saate bitirende var.
senkronizasyon gps bluetooth wifi ve 3g yi kullanacağın zaman açıp kullanmadığın zamanlar kapatırsan hatrısayılır biçimde bu süre uzar.nekadar oyun oynadığın ekranın nekadar açık kaldığı,internette nekadar takıldığın vb şeylere bağlı.
birisi sana en az 6-7 saat en fazla 2 gün gider.
agzın bal yesin :)

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Whatsapp, twitter, facebook, instagram, flappy bird, 30 35 dakika telefon görüşmesi. Şu an şarja taktım telefonu. Takriben cumartesi öğlen yeni verilerin ekran görüntüsünü alır atarım.