İphone 5s mi? Lg g4 mü?

İphone 5s mi? Lg g4 mü?


  • Kullanılan toplam oy
    9

Bu konuyu okuyanlar

Kürşadaşina

Öğrenci
Katılım
11 Haziran 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
İyi günler. Uzun zamandan beri tefonum yok. Ramazan bayramını fırsat bilerek telefon almak istiyorum. Usumda (aklımda) iki marka iki model var. Çoğu kişi tarafından zengin telefonu olarak kabul edilen Apple (Elma)’ın İphone 5s modeli, diğeri ise bu zamana kadar güzel tasarımlarla telefon üreten LG’nin G4 modeli var. Kuzenim de Ramzan içinde İphone 5s alacak. Bana İphone 5s’in özelliklerini, İOS işletim sistemi ile Android işletim sisteminin arasındaki farkları ( İOS’un androidten daha iyi olduğunu) ve Android işletim sistemine sahip telefonların belirli bir süre sonra hızının düştüğünü, donmasını, kasmasını ve güvensizliğini anlatıyor. Arkadaşlarımdan da androidin belirli bir süre sonra ( 4 ay-5ay…) yavaşladığını biliyorum. Bütçem 1500 TL. Benim için telefonun hızlı olması lazım. 4 ay sonra da aldığım gibi hızlı olmasını istiyorum. Oyun vs oynamayacağım. " facebook"a gireceğim. "Whatsap" felan. Çok ağır kullanmayacağı. İnternete girmek ve arama yapmak için. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 
Katılım
11 Haziran 2016
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Oyun, Apk, Hile hurda vs. ile işin yoksa iPhone Bu iş için biçilmiş kaftan. Ben de geçtiğimiz pazartesi günü iphone 5s aldım. Kesinlikle kusursuz.. Android alıp başını ağrıtma. yine diyorum çok oyun oynayan birisi isen Android al ancak yazdığına bakılırsa Kesinlikle iphone 5s almanı tavsiye ederim..
 

root61

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,243
Reaksiyon puanı
459
Puanları
83
4" de klavyede yazi yazmak sorun olmayacaksa Apple TR garantili 5S alinir. G4 ün kamerası,özellikle ön kamerası,büyuk ekranı , ergonomik yapisi ile (her ne kadar kalin olsa da) güzel cihaz.
 

Tarayıcı666

Asistan
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
135
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Iyi güzelde iPhone 5S biraz zaman geçsin iPhone 4S-in İOS 8 sürümündeki haline dönecek.iPhone 4S İOS 5-le geldi en hızlıydı 3 güncelleme sonra(İOS 8) telefon yavaş-yavaş tükenmeye başladı.İOS 9 halini de biliyoruz.
iPhone 5S İOS 7 ile geldiyini düşünürsek şuan ki guncelleme İOS 9(2-ci guncellemesi),telefonun İOS 10-da artık tökezleyeceyini tahmin etmek zor olmaz her halde.
Ha bir de "güncelleme yapmam" derseniz ben de öyle alıp yapmamayı düşündüm fakat internette İOS 7 aşağısı bütün sürümlerin en az İOS 7 güncellemesi talep edildiyini okudum uygulamaları kullana bilmek için.Bunun bir daha olmayacağı anlamına gelmez,ne zaman olacağı da Apple-nin bileceyi iş.
 
Üst