Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5s ve m9 un kamerası lg g4 ün gerisinde.modern combat 5 gibi mobildeki ağır oyunları çok oynuyosan g4 ün snapdragon 808 i biraz sıkıntılı.BENCE 1800 E S6 ALMAK DAHA İYİ Bİ FİKİR.YADA 1100 E G3 TE ÇOK CAZİP en ucuz LG G3 32GB Cep Telefonu fiyatı akakce.com'da
M9 aşırı ısınmakta ve arka kamera gün ışığının olmadığı ortamlarda yetersiz kalıyor. 5s hala kullanılabilir ancak o parayı haketmediği gerçeği var. Lg g4'ün işlemcisi s808 olmasına aldanmayın. S810 ısınma sorunları olduğundan performansı düşürüyor arada fark kalmıyor. Bu modeller arasında en doğru seçim lg g4 olucaktır ancak acelesi yoksa yeni yıl modellerini bekleyin veya bütçeniz varsa s6 edge plus, note 5 gibi modelleri inceleyin derim.
Oncelikle sunu belirteyim bu dusundugunuz cihazlarin kendilerine gore iyi yonleri oldugu gibi kotu yonleri de var.
Lg g4: kamera ve ekrani iyi bir telefon almak istiyorsaniz kesinlikle g4'u tercih etmelisiniz. Bataryasi ne iyi ne kotu. İslemci performansi gundelik kullanimda oldukca basarili. Oyunlarda bugunku oyunlari sorunsuz oynatiyor. Ama ileriki zamanlarda cikacak yeni oyunlarda bazi aksakliklar olabilir.
Htc one m9: en iyi ozellikleri kanaatimce kasasinin metal malzemeden yapilmis olmasi ve arayuzunun az ram kullanmasi ve stabil.calismasi. Kamera olarak kotu bir kamera deneyimi oldugunu belirteyim. Batarya performansi ds pek ic acici degil.
İphone 5s: aslinda tasarim gorsel olarak ve saglamlik olarak begendigim bir model. Ozelliklede siyah rengi. Batarya performansi kotu. İos sisteminin stabilite avantaji var.
Simdi ozetle ben bu modeller icinden birini alcak olsam lg g4 alirdim.
lg g4 kullandım bir süreliğine çok mükemmel bir telefon sd kart takılması çok güzel ve arka kapağın açılması kamerası eminim diğer ikisinden çok çok iyidir önerim lg g4
m9 un kamerasını beğenmedim
tasarım olarak sorarsan lg g4 son sırada