Harun Erçoban
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ikinci el iphone 5s almayı düşünüyorum aslen 6s 64 gb da bulmuştum 2500 tl ye fakat maaşımı telefona bağlamak istemediğimden 5s'e döndüm sizce nedir nasıldır ? beni 1 1buçuk sen götürebilir mi ?
en azından 6s ve ya 7 alabilecek maddi duruma kadar beni götürürse iyi olur teşekkürler1,5 sene rahat götürür hatta İPhone 5 bilr seni 1 sene götürecektir
Çok rahat götürür kardeşim ama iphone se modeline de bakmanı öneririm.İphone 6s ten ucuz ama iphone 6s kadar güçlü bir cihaz.en azından 6s ve ya 7 alabilecek maddi duruma kadar beni götürürse iyi olur teşekkürler
moruk se de çok güzel güçlü bir cihaz biliyorum fakat 2000 tl civarı param yok zaten ikinci el alacağım yoksa sıfır passaport kayıtlı 6s buldum acaba bir ay bekliyip 6s mi almaliyim yoksa 5s mi arada kalıyorum 5s ikinci el 800 tl 6s 64 gb 2350 ımei kayıdıyla düz 2500 diyelimÇok rahat götürür kardeşim ama iphone se modeline de bakmanı öneririm.İphone 6s ten ucuz ama iphone 6s kadar güçlü bir cihaz.
5s?3 sene?Naptın yahu.Gideceği maks.2 sene yani bugünkü 4'ün haline gelmesi demek oluyor ki 4 şuanda kullanılamayacak durumda.5S i rahat 3 sene daha kullanırsın.
2011 den beri Iphone 5 16 GB silver kullanıyorum
Telefona hayvan gibi abanmazsan insan gibi kullanırsan gider ama günümüzdeki gençler hayvan gibi davranıyor o yüzden dayanmaz5s?3 sene?Naptın yahu.Gideceği maks.2 sene yani bugünkü 4'ün haline gelmesi demek oluyor ki 4 şuanda kullanılamayacak durumda.
Benim arkadaşım kablolu kullanıyordu Htc'yi 7/24 şarjda idi telefonun üzerinde çay demlersin resmen.Bu durum ise bataryasını öldürüyor.Telefona hayvan gibi abanmazsan insan gibi kullanırsan gider ama günümüzdeki gençler hayvan gibi davranıyor o yüzden dayanmaz
Öyle aslında 6 almak daha mantıklı ya da 6plus 6s plus falan.Apple , iphoneları eninde sonunda güncellemeye mecbur bırakıyor ve her güncelleme de eski nesillerin batarya ömrü biraz düşüyor performansı azalıyor.
5s tavsiye etmiyorum
1 ay bekle 6s al morukmoruk se de çok güzel güçlü bir cihaz biliyorum fakat 2000 tl civarı param yok zaten ikinci el alacağım yoksa sıfır passaport kayıtlı 6s buldum acaba bir ay bekliyip 6s mi almaliyim yoksa 5s mi arada kalıyorum 5s ikinci el 800 tl 6s 64 gb 2350 ımei kayıdıyla düz 2500 diyelim
Seni aşağılık pislik.Lanet olsun dostum sana bekle diyorum adamım.![]()
Can'ın cehenneme.Seni aşağılık pislik.![]()