Iphone 5S,G3,S5 seçim hakkında yardım lütfen

uğurböceği

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hafta içi almayı planlıyorum bu 3'lüden birini.
oyun oynamam,kasmadan nette dolaşayım ,akşama kadar şarjı gitsin, dayanıklı olursa iyi olur uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlarrr.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu 3'lüden G3'ü öneririm. G3'ün alternatifi olarak Htc One E8 öneririm.

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha önce iPhone kullanmışsan 5S öneririm ama kullanmadıysan alma. S5 ile G3 Arasında bende G3 tavsiye ediyorum her Açıdan güzel telefon..

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence Lg g2 alabilirsin ya da o diuat segmentinde baska bi teledon. Oyun oynamiyorsan zagen islemciyle pek isin olmayacak o yuzden g2 g3 den daha mantikli. Sarj konusunda da daha basarili g2. 5s seni batarya konusunda tatmin etmez bence. Cok fazla kullanmam, parlakligi falan ayarlarim, internet hep acik olmaz dersen 5s al ama seri kullanimda sarj problemi yasatir. Dedigim gibi lg g2 g3 e gore daha mantikli onu dusunebilirsin. Şahsen ben olsam da htc one e8 alirdim. Daha şık telefon, arayuzi daha stabil. Hoparlor vs konularinda basarili. Kamerasi cok cok iyi denmese de guzel. Karar senin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Meizu Mx4 öneririm ben dediğin cihazlar biraz eskimeye başladı istediğin ozelliklere uygun bu

meliherencicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir LG G3 kullanıcısı olarak telefonu 9 şubattan beridir kullanıyorum. (2015) 2 gün önce uyandım elime G3'ümü aldım YouTube'den video izliyorum, telefona hiç bir darbe vb bişey gelmeden ekranın sağ tarafı gitti.

Tavsiyem şu ki, Android'den vazgeç iPhone al gitsin en azından kafan rahat olur bu durumlar için. Servis birde çamura yatarsa battık...

uğurböceği

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.yorumlarınızdan anladığım kadarıyla g3 önde bu üçlü arasında.açıkçası htc kesinlikle düşünmüyorum.daha önce servis konusunda baya sıkıntılar yaşamıştım.ben LG G3'ü seçtim.

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.yorumlarınızdan anladığım kadarıyla g3 önde bu üçlü arasında.açıkçası htc kesinlikle düşünmüyorum.daha önce servis konusunda baya sıkıntılar yaşamıştım.ben LG G3'ü seçtim.

Hocam G2 batarya konusunda G3 den daha iyi. G3 e o kadar para vermenize gerek yok. G2 size yetecektir

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İphone 5s ama xperia z2 ya da z3 compactta öneririm

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seçtikleriniz arasından G3, fakat kişisel önerim G2 veya Z1 compact.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G2 ye bu saatten sonra gerek yok g3 1300 lere kadar düştü.Bunun dışında z3 compact öneririm 1500 lere çıkabilirsen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir LG G3 kullanıcısı olarak telefonu 9 şubattan beridir kullanıyorum. (2015) 2 gün önce uyandım elime G3'ümü aldım YouTube'den video izliyorum, telefona hiç bir darbe vb bişey gelmeden ekranın sağ tarafı gitti.

Tavsiyem şu ki, Android'den vazgeç iPhone al gitsin en azından kafan rahat olur bu durumlar için. Servis birde çamura yatarsa battık...

bu durum muhtemelen darbe sonucu olmuştur...