Evet,Ne zaman ısınıyor ? oyunlarda mı?
Detaylı anlatırmısınız ? Nasıl bir sistem?Apple garanti sorgulama sitesinden garanti süresini sorgulayın devam ediyor ise garanyi belgesine gerek yok servise götürün
Mantıklı.Eğer şarj aletinin çıkışı yüksekse ısınabiliyor.Özellikle şarj ederken.cihazı 2. el mi aldınız ya da şarj cihazı orjinal mi? yüksek amperli olmasın şarj cihazı...?
Türk telekoma git evraklarla.Sonuçta garantisi var o telefonun.Donanımsal büyük ihtimalle.Cihaz sıfır türk telekomdan aldık herşeyi orjinal
hocam hem geçmiş olsun hem kolay gelsin diyeyim... çünkü sorunun tt'ye kaldı ise çözülmezCihaz sıfır türk telekomdan aldık herşeyi orjinal
20 iş günü olabilir en fazla diye biliyorum elektonik cihazlarda ama emin değilim.Peki telefon kaç gün serviste kalı?
sorunun tt'ye kaldı ise çözülmez![]()
Haklı arkadaş.
Benim 5s te de şarjda sorun vardı.Garantisi bitmiş telefon.Şarj %20 lerde kapanıyordu.En son 10 gün önce %40 ta kapandı telefon.Açtım bataryayı çıkartmaya çalıştım.Plastik çubukla alttan.Çıkartamadım.Neyse taktım geri şuan yeni gibi oldu.Şarjı daha çok gidiyor %3-5 lerde kapanıyor.Alttan bataryaya baskı yaptım galiba biraz ondan olduPatlamazsa iyidir. sen deneme bunu tabi..
Zaten ömrü uzun değil bataryaların.en fazla 2 yıl içinde değiştirmek gerekiyor biliyorsunuz.Her şarj telefonun ömründen yiyor.Telefonun şarjını %20 den sonra kullanmamanı öneririm batarya zarar görüyor uzun vadede
Zaten ömrü uzun değil bataryaların.en fazla 2 yıl içinde değiştirmek gerekiyor biliyorsunuz.Her şarj telefonun ömründen yiyor.