iPhone 5S almalı mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

telefonmeraklıs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mayıs Haziran gibi telefon alacağım iOS istiyorum tarz falan olsun gibi başka ne alabilirim bir de nedeni iPhone 5S fiyatı civarında birde iPhone App Store full hepsi mi ücretli ?

berkeemavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki her şey ücretli değil , Android markete göre de daha Güvenli ve kaliteli uygulamalar var .

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
değil. genelde o ios i kötülemek için yapılıyor. bende ipad var uygulamalar daha temiz, güvenilir ve işe yarar. para yatırmadan bir çok oyun, ofis uygulaması edinebildim. ve bence 5s in devri yavaştan kapanıyor. şarjı vs sana problem olur. ( 6 da pek matah değil gerçi) bütçeni çok aşmazsa 6 al. 5s e nispeten daha iyi şarjı var. işlemci vs farkından bahsetmiyorum bile

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İphone her yıl rekor kırıyor bukadar insan yanılıyor olamaz. Bi dünya ücretsiz uygulama var. Binlerce uygulama kuracak degilsin ya

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu kadar insan yanılıyor olamaz ne demek yav. Teknoloji bu sonuçta her şeyden önce zevkler ön planda.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu kadar insan yanılıyor olamaz ne demek yav. Teknoloji bu sonuçta her şeyden önce zevkler ön planda.

Milyonlarca insan iphone satın alıyor güvenliği için stabilite için kullanımı kolaylığı uygulama kalitesi için satın alıyo yanılıyor olabilirler o kadar insan

Leop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En yakın zamanda ben de IOS'a geçmeyi düşünüyorum. Tek sorun telefonların maaşımdan yüksek fiyatlara sahip olması. :hammer:

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Milyonlarca insan iphone satın alıyor güvenliği için stabilite için kullanımı kolaylığı uygulama kalitesi için satın alıyo yanılıyor olabilirler o kadar insan

Tabi kide hayır. Milyonlarca insan iPhone ismi olduğu için alıyor. iPhone kullanıcılarının %50 si akıllı telefonun %75 özelliğini kullanmaz. Zaten bilmiyor ve ihtiyaç duymuyordur.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bence çoğu sırf bu dediklerin yüzünden almıyor

Tabi kide hayır. Milyonlarca insan iPhone ismi olduğu için alıyor. iPhone kullanıcılarının %50 si akıllı telefonun %75 özelliğini kullanmaz. Zaten bilmiyor ve ihtiyaç duymuyordur.
bende böyle düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 5S hala kullanışlı, hızlı ve kararlı bir telefon 'S' serilerinin devri kolay kapanamaz endişen olmasın al ve tadını çıkar. :thumbup1:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hem tarz olacak telefon hem de 5s düşünüon sen hiç 5s i eline aldın mı :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[video=youtube;7W8X3E4S8NY]https://www.youtube.com/watch?v=7W8X3E4S8NY[/video]

1:57

Alinma sebebi iste bu :)

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İleri tarihlerde alacagin icin yeni android amiral gemilerinide düşünebilirsin

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şimdi alacaksan 6 veya 6+ al yok ben ilerde alacağım diyorsam ekimde yeni çıkacak modelini al ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...