iPhone 5s Alınırmı?

Deniz Alp İrten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kısa bir süre içerisinde iphone 5s alıcam hala kullanılabilirmi düzgün bir şekilde ben öyle aşırı şekilde oyun oynamıyorum yani neredeyse hiç oynamıyorum sadece sosyal medya uygulamaları kullanıyorum uygunmudur bu telefon bana?

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Alirinir.. Ben iPhone 5S kullaniyorum.. Oldukca memnunum. Bende fazla oyun oynamam..

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
sen hangi renginden aldın peki ?

Benimkisi Silver... Rengin önemi yok.. O zevklere kalmis.. Telefonun nasil calistigini ve suanki durumu nedir önemli olan o.. Ama pil konusunda yeni cikan telefonlara göre biraz düsük.... iPhone Se deki pili bilmiyorum.. Sonucta Telefonlar ayni boyut ve Lityum Iyon pillerin kapasitesi büyüklügüne göre olur..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Gundelik kullanimda iphone 5s guzel bir urun. Fakat suanki versiyon ile son demlerini yasiyor diyebiliriz. Cunku iphone 5s performans grafigi dususe gecti suanda. Alirsaniz yeni ios surumlerine gecmemeye gayret edin.

Tavsiye;

İphone 5s'in 1400 tl bandinda satildigini dusunursek bu fiyat bandinda daha iyi bir urun olan xiaomi mi5, lg g4 gibi modelleri tavsiye ederim. Eger garanti takintiniz varsa g4, yok ise xiaomi mi5 bu fiyat bandinda onerdigim modellerdir.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Merhaba,

Gundelik kullanimda iphone 5s guzel bir urun. Fakat suanki versiyon ile son demlerini yasiyor diyebiliriz. Cunku iphone 5s performans grafigi dususe gecti suanda. Alirsaniz yeni ios surumlerine gecmemeye gayret edin.

Tavsiye;

İphone 5s'in 1400 tl bandinda satildigini dusunursek bu fiyat bandinda daha iyi bir urun olan xiaomi mi5, lg g4 gibi modelleri tavsiye ederim. Eger garanti takintiniz varsa g4, yok ise xiaomi mi5 bu fiyat bandinda onerdigim modellerdir.
Görkem Bey konu dışı olacak ama yunus'un SDN'den ayrıldığını duydum haber gerçekmi acaba?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar kısa bir süre içerisinde iphone 5s alıcam hala kullanılabilirmi düzgün bir şekilde ben öyle aşırı şekilde oyun oynamıyorum yani neredeyse hiç oynamıyorum sadece sosyal medya uygulamaları kullanıyorum uygunmudur bu telefon bana?
kardeşim son demlerini yaşıyor ilerisi için ben tavsiye etmem...