Bence alınabilir . Telefon bir çok orta segment android telefondan daha stabil çalışıyor . Ben olsam o fiyat bütçesinde onu alırdım . Ekran boyutu kişiye göre değişebilir ama küçük ekran sevmiyorsanız bir şey diyemem .Arkadaslar 1200 lira bandına düşmüş sizce alınır mı ? Oyun oynamam , sosyal medya kamera olsun yeter.2 yıl idare edeyim ? Fikirleriniz neler ?
Etmez, yeni cihazlara yonekmende fayda var. Ekran da küçük kullanissiz, kamera da on kamera vs iyi degil. Yeni cihazlara yonel, zenfone 3 bekleyebilirsin, gm 5 plus alabilirsin, lg g4 alabilirsin vs.
Artık 5s alınmaz. Cihazın 3. Yılı oluyor. 3 yıl önceki cihaza bu kadar para verilmez.
Peki önerebileceiğinz cihazlar var mıdır ? 2-3 yıl kullanayım Kamerası iyi olsun Oyun oyanmasamda olur. Sosyal medya ağırlıklı.G4 için kronik sorunlar var diyorlar.Son seride yok deselerde arkadasım aldı ondada var sıkıntılar,GM5 plus düşünüyorum fakat onda da bir sürü sorunlar çıkıyormus.Zenfone2 hakında ne düşünüyorsunuz ? 2-3 yıl rahat edebileceğim bir cihaz önerebilirmisiniz ?İkinci el alırdım.Sıfırı alınmaz o fiyat bandında lG G4 var.