iPhone 5s alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum!

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eğer telefona verecek paran çoksa 5s alınır rahat edersin ama daha uygun olarak htc one, nexus 5 (2000 tl nin altında olursa) seçebilirsin samsungdan pek memnun olamayabilirsin .

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bana S4 ü savunmayın kardeşim. Plastik parçasına 5S i değişmem. Bir yandanda hakkını yememek lazım.

Her "yönüyle" öndedir diyebilmen icin bütün özelliklerin S4 den üstün olmasi gerekir. Plastik olup olmamasi önemli degil, önemli olan hangi telefonun teknik acidan daha önde oldugu.

Olayi plastige nasil bagladin onu merak ediyorum :)

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s4 alırım diye düşünüyordum ama Artık Android de sürünmek istemiyorum.iOS a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.

Lise 1 Öğrencisiyim Sizce Batarya vb. İyi mi yani s4 yerine onu seçsem bana bataryası az gibi geldi

İki Telefonuda artı ve eksileriyle hangisini seçmem gerektiğini yazarmısınız.

- SaygıLar -
ben 5s kullaniyorum sarj haric tas gibi telefon birde cok hasas:)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu konuyu açan arkadaş LG G2 aldı arkadaşa öneri yapmanıza gerek yok zaten taa eylülde açılmış konu

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. 5s'in kamerası s4'den de note 3'ten bile daha iyi. Her konuda samsung'u öve öve uzaya çıkardın, kaç para alıyon? Ayrıca 5s en hızlı ve stabil telefon bunun getirisi çok.
kardeşim sen 2 telefonu yan yana getirip fotograf çekip fotografları pc ye atıp karşılaştırmamı yaptında konuşuyorsun ben şahsen yaptım s4 daha net çekiyor ve zoom lamada daha az bozuyor 5s de renkleri doğal çekiyor ve zoomlayınca bozma hat safada video kaliteleri benzer ama ona diyecek bişeyim yok ayrıca samsungu övdüğüm yok olan şeyleri söylüyorum...ayrıca benim üstte 5s in nerde yavaş oldugunu yazmışım istersen bi daha oku 5s en hızlılar arasında ona bişey dediğimde yok...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kardeşim sen 2 telefonu yan yana getirip fotograf çekip fotografları pc ye atıp karşılaştırmamı yaptında konuşuyorsun ben şahsen yaptım s4 daha net çekiyor ve zoom lamada daha az bozuyor 5s de renkleri doğal çekiyor ve zoomlayınca bozma hat safada video kaliteleri benzer ama ona diyecek bişeyim yok ayrıca samsungu övdüğüm yok olan şeyleri söylüyorum...ayrıca benim üstte 5s in nerde yavaş oldugunu yazmışım istersen bi daha oku 5s en hızlılar arasında ona bişey dediğimde yok...

Kardeşim bu kendin amatörce yaptın testlerle olmaz. 2 aynı yerin resmini çekersin misal, tuttuğun açı ve o an ki ışığı tutturamazsın sende buna bakıp aaa evet s4 iyi diyorsun. Yapılan incelemeleri incelersen amatör olmayan 5s'in kamerasının s4 ile note 3'den iyi olduğunu görürsün.

Bak bu SDN karşılaştırması (Kamerasının daha iyi olduğu söyleniyor) >>> http://forum.shiftdelete.net/samsung/344719-samsung-galaxy-s4-mu-iyi-yoksa-iphone-5s-mi-video.html

Buda senin yapmaya çalıştığın şeyin profesyonel hali >>>

765751274936.jpg

765839570936.jpg

100-Crop-detail.jpg

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her "yönüyle" öndedir diyebilmen icin bütün özelliklerin S4 den üstün olmasi gerekir. Plastik olup olmamasi önemli degil, önemli olan hangi telefonun teknik acidan daha önde oldugu.

Olayi plastige nasil bagladin onu merak ediyorum :)

Selam hocam.

S4 ile 5s yi karşılaştırmak bir kere cahillik oluyor.

İphone parçalarını kendi telefonuna göre yapıyor zaten, burdan cok avantaj kazanıyor. İlk 64Bit işletim sistemi koyan telefona İphone.
Telefon cok iyi hızlı güzel fakat Şarj'ı cabuk gidiyor ve iphone kullanan tüm kullanıcılar hapis olmuş durumdalar, Android özgürlük istediğini indirip istediğini elde edebiliyorsun fakat iphone kapalı kutu gibi birşey yapabildiklerin sınırlı ayriyetten birden fazla iş yapamıyorsun, işte Twitterde takılırken o ara faceye geçip ordan lineye geçip ordan whatsapp'a geçemiyorsun yani telefon sıkıntılı. Adam diyorki ben lise öğrencisiyim Elinden telefon düşmez ozaman Şarj baya gerekecek mağlum öğrenci durumu iyi olmayabilir Fiyat performans telefonu LG G2 almasını öneririm. Ben g2 kullanıyorum 3000 mAh bataryası var full oyun müzik film izlersem 7 8 saat, normal kullanımda 1.5 gün'ü buluyor, Snaapdragon 800 2.3 Ghz, Andreo 330 ekran kartı 2GB DDR3 ram 4 Çekerdekli 13 MP kamera optik sabitleyici bence telefon tam bir lise öğrencisine yakışır bir telefon diye düşünüyorum. Bence s4 ve 5s i kenara bırakıp G2ye odaklanın :) g2nin yanında iphonenin s4un adı bile geçmez :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kardeşim bu kendin amatörce yaptın testlerle olmaz. 2 aynı yerin resmini çekersin misal, tuttuğun açı ve o an ki ışığı tutturamazsın sende buna bakıp aaa evet s4 iyi diyorsun. Yapılan incelemeleri incelersen amatör olmayan 5s'in kamerasının s4 ile note 3'den iyi olduğunu görürsün.

Bak bu SDN karşılaştırması (Kamerasının daha iyi olduğu söyleniyor) >>> http://forum.shiftdelete.net/samsung/344719-samsung-galaxy-s4-mu-iyi-yoksa-iphone-5s-mi-video.html

Buda senin yapmaya çalıştığın şeyin profesyonel hali >>>

765751274936.jpg

765839570936.jpg

100-Crop-detail.jpg
hmm ben sadece kendi yaptıgım karşılaştırmaya göre demiştim bu yönden bakmadım ama burdada çok bi fark yok 5s bi tık daha iyi gibi ama genede pek bi fark yok.... ha bide şöyle bişey var belki telelfonun ayarlarıyla oynanmadıgı ne belli...

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İOS VS Android Kavgası çıkmış :) Senin telefonu alış amacın önemli. Lise1 öğrencisisin yapcağın;
Facebook, Müzik, Oyun vb. Uygulamalar.

Ama bilemem Android'i nasıl kullandığını. Android de uygulama yazıyorum dibine kadar herşeyi kurcalıyorum yok onu yapıyorum yok bunu yapıyorum dersen androidden vaz geçme devam et.
Ama zevk için alıyorsan İOS bununda kimsi aksini söyleyemez. Memnun eder her zaman seni.

korisss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s 64 gb var bende.105 tane oyun uygulama vs yüklü. çoğu açıkken bile kasılmıyor. çok hızlı ve akıcı bir telefon. şarjı yoğun kullanımda bile bir buçuk gün gidiyor. androidli bi sürü telefon kullandım hepsine bin basar bence. iphone 5s al para sorun değilse uzun süre kullanabilirsin.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kiyaslamiyorum ki. Vatandasin, iphone 5s her yönüyle iyi demesi üzerine böyle bir aciklama yaptim.

Hayır hocam benim lafım sana değil :)

Kıyaslayan zihniyetlere lafımdır, Üstüne alınma senlik birşey yok :)

Zaten hiç bir telefon kusursuz olamaz. Bir telefon diğer telefonlardan üstün olamaz her özelliği ile böyle birşey imkansız gibi gözüküyor.

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s derim oyunlarda kasma sorunu yok sade tasarım applenin eşit davranması appstore un uygulamayla dolu olması google play deki uygulamaların nerdeyse yarısı çöp

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 5s almak istiyorum size bir kaç sorum olacak;
1. Kaç gb alsam ? Bende ipad var telefonu aldığımda fazla oyun yüklemem sadece şarkı whatsapp falan yüklerim.
2. Nereden almalıyım ?
3. Sizce ne renk alsam ben siyah düşünüyorum ama bir fikriniz var lütfen söyleyin.
Arkadaşlar bir de bir arkadaşım 5 ya da 4s almak istiyor 5 in ve 4s in üretimi durduruldu diyorlar hiçbir yerde yok falan diyorlar nereden bulabilir ve sizce 5 mi alsa yoksa 4s mi ? :confused1::confused1::confused1:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bende 5s almak istiyorum size bir kaç sorum olacak;
1. Kaç gb alsam ? Bende ipad var telefonu aldığımda fazla oyun yüklemem sadece şarkı whatsapp falan yüklerim.
2. Nereden almalıyım ?
3. Sizce ne renk alsam ben siyah düşünüyorum ama bir fikriniz var lütfen söyleyin.
Arkadaşlar bir de bir arkadaşım 5 ya da 4s almak istiyor 5 in ve 4s in üretimi durduruldu diyorlar hiçbir yerde yok falan diyorlar nereden bulabilir ve sizce 5 mi alsa yoksa 4s mi ? :confused1::confused1::confused1:

Şimdi dostum zaten iPad inde varmış iPhone 5S 16GB al kesinlikle yeter sana. Nereden almalısın açıkcası ben sanal alışverişte bu kadar bir para söz konusu iken alışveriş yapmayı doğru bulmuyorum bence MediaMarkt VatanComputer Teknosa bu 3 ünden birine git gör al diyorum. Renk bakımından ben SpaceGray rengini tercih ettim gerçekten çok şık duruyor telefona dümdüz bakarken bile çerçeve griliği belli olup parlıyor vs.
Arkadaşının telefon alması hakkında şunları söyliyeyim iPhone 5 üretimi durdu geçen Teknosada gördüm 1899 TL ydi yani çok yüksekti bence 5 yerine 5S alsın ama yine bütçesi yetmezse 4S yerine 5C yi tavsiye ediyorum 4S eskidi artık. 5S indirimde 2000 bulabilirsin 5 ile arasındaki farkı verebiliyorsa 5S veremiyorsa 5C alsın.

silivriserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5s güzel telefon bende aldım kullanıyorum. Güncelleme sorunu, kasma sorunu, fiyat düşmesi sorunu yaşamazsın. iPhone alan kişi dünya kadar para veriyor yalan değil ama ona görede telefonlarını
Koruyorlar. Arka ön jiletin kılıf vesaire. Artı iPhone senede 1 yada 2 tel çıkarıyor ama diğer markalar 1 senede dünya kadar tel çıkarıp senin elindeki telin değerini düşürüyor. Bu bence eksi bir yöndür. Samsung olsun diğer teller olsun güncelleme gelse bile senin haberin olmuyor. Telefonu ilk aldığın gibi kullanılanmaya devam edersin. Ama iPhone tellerde iOS işletim sisteminde hayatta öyle bir sorun olmaz. Anında güncellemeyi görürsün ve güncellerin güzelce kullanırsın. Ayrıca yasaklara falan gelince yasak falan yok 10 dakikakinı ayırarak bir jeal break yaparsan iPhone a istediğini yapabilirsin o zaman. Artı virüs falan hiç işin olmaz öyle bir sorunun olmaz. Zaten oyun ve diğer yönlerini saymaya gerek yok uygulama olarak ilk uygulamalar her zaman Apple çıkar. Ve bunlarda hep stabil çalışır. Gir Google play e adamlar ne küfürler ediyorlar ıygualamalar altında çünkü çoğu çöp işe yaramıyor. Ha ben iPhone seviyorum kullanıyorum reklam falan yaptığım yok. Paran varsa hiç tereddüt etme derim. Çünkü pişman olmazsın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ilginç bir şekilde hala alınabilen telefon.

Petibor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hala iPhone 4s kullanıyorum, pişman değilim. :p