İPhone 5 Yorumları

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne alaka beah bnm tel haziranda gelmio geldi ama Verizon'ın olduğu için Verizon Turkey'i beklioum yoksa elimde telefon kutusuda burda kitlenir fln amerikayamı yollicam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sevgili arkadaşlar. Iphone 5 tam bir rezalet. Bizim memelekette iphone sevdiren 2 önemli özelik 1) youtube 2) google haritalar .... İkisi de gitmiş. IOS 5.1.1 de youtube a ne yazarsan o gelirdi. BU tam OZGURLUK tü. Bu artık yok. Haritalarda; Türkiye için, bulunduğunuz konumu göstermekten aciz. Gösteremiyor. Bu net ve açık. Google maps i hafife almak Apple a yaramamış. Tavsiyem; piyasadaki Iphone 4 ve 4s leri toplayın. Iphone 5 ve IOS 6 uzak olsun beş para etmez. Ayrıca; 4 lerde "rahatsız etme" modu çalışmıyor. Şaşırıp 4 ve 4s lerinize IOS 6 yüklemeyin pişman olursunuz. Ben yaptım. Siz yapmayın.

Reaksiyon puanı
189
Sevgili arkadaşlar. Iphone 5 tam bir rezalet. Bizim memelekette iphone sevdiren 2 önemli özelik 1) youtube 2) google haritalar .... İkisi de gitmiş. IOS 5.1.1 de youtube a ne yazarsan o gelirdi. BU tam OZGURLUK tü. Bu artık yok. Haritalarda; Türkiye için, bulunduğunuz konumu göstermekten aciz. Gösteremiyor. Bu net ve açık. Google maps i hafife almak Apple a yaramamış. Tavsiyem; piyasadaki Iphone 4 ve 4s leri toplayın. Iphone 5 ve IOS 6 uzak olsun beş para etmez. Ayrıca; 4 lerde "rahatsız etme" modu çalışmıyor. Şaşırıp 4 ve 4s lerinize IOS 6 yüklemeyin pişman olursunuz. Ben yaptım. Siz yapmayın.

iPhone 4 kullanıyorum ve rahatsız etme modu çok güzel çalışıyor :) Sorun yok. Ayrıca iPhone'da tek zevk aldığınız şey iPhone yazılımı ve google haritalarsa eğer zevklerinizi tekrar gözden geçirin zira size iOS değil Android gider :) Haritalar şu an tam yeterli değil ama zamanla elbet gelişecektir. Bunun yanında 3. Parti bir çok harita servisi de var. Birini yükleyip kullanabilirsiniz. Bu arada iOS 6'nın hataları yok mu var ama küçük göze çarpmayan şeyler ve muhtemelen bir sonraki versiyonda düzelecektir. Fakat şarj ile ilgili düzeltmeler çok iyi. Pil ömrü gözle görülür seviyede arttı. iPhone 5'i daha inceleme fırsatım henüz olmadı ama netten okuduğuma göre kamerada safir camdan kaynaklanan pembe ışık hatası varmış. Birkaç parti üründen sonra bu hata da düzelir diye umut ediyorum.

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumda ilk defa böyle biriyle karşılaştım:D teşekkürler @olumlu
bu iyi bişey mi kötü bişey mi ? :)

Forumda ilk defa böyle biriyle karşılaştım:D teşekkürler @olumlu
bu iyi bişey mi kötü bişey mi ? :)

Söyledikleriniz yanlış değil de, iş adamı S3 kullansın normal adam iPhone5 kullansın gibi bir ayrım çok mantıklı değil. İş adamı nedirden başlarız zaten bu konuya da o kısma girmeyelim. :)

Çok daha düz aslında ayrım. Fazla ayar mayar bilmem/yapmam daha sakin bir kullanımım olur, son teknolojiden faydalanmak yerine teknolojinin bana en güzel sunulmuş halini (bazen geç de olsa) kullanmak isterim vb. gerekçeleriniz varsa iPhone; daha advanced bir kullanıcıyım diyorsanız Android.
Uzun Lafın kısası Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz dicem konu gene uzicak :D

PARATV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.vipdunya.com telefonları ucuza garantili getiriyor. istediğiniz telefonu sordurabilirsiniz. sanayi bakanlıgı onaylı faturalı.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
bu telefonda performans performans diyen arkadaşlar merak ediyorum bu kadar performanslık ne yapıyorlar? görende herkesi test-performans uzamanı zannedecek.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu telefonda performans performans diyen arkadaşlar merak ediyorum bu kadar performanslık ne yapıyorlar? görende herkesi test-performans uzamanı zannedecek.

Bir ürünü performanslı kullanmak için illa o konuda bir test uzmanı olmak mı lazım?
Nedir bizim milletin kendinde olmayan ihtiyacı anlamsızlaştırma çabası yahu? Performans işte, benim derdim performans, hiç bir şeyin testçisi de değlim, uzmanı olduğum tek bir konu bile yok, ama performans benim için önemli. Ne var bunda?

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
2 yıldır iphone 4 kullanan birisi olarak geçen gün iphone 5 i elime aldım ve inanılmaz derecede hafiflediğini fark ettim. Çok az incelmesi ve boyunun 1-1.5 cm büyümesinin dışında arka kısmı iphone 4 ve 4s e göre daha güzel olmuş diyemeyeceğim. Zaten işlemci ve ram arttırılarak daha güçlü olduğunu biliyoruz. iphone kullanıcılarının almamak için bir sebebi olduğunu düşünmüyorum.

netmaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone biraz daha ucuz olsa bu tartışmalar hiç olmayacak. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 1 haftadir IPHONE 5 kullaniyorum. Muhtesem kesinlikle tavsiye ederim.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
4saat önce aldım şimdi telden yazıyorum harika

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iphone 5 ile turkcell internet kullanan var mı, varsa bir speed test (Speed Test app ile) sonucu gönderebilir mi?

ardacumhur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia Lumia 920'den kimse bahsetmemiş gayet sağlam,güçlü bir telefon :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar ben samsung s3 alıcaktım fakat ayfon 5 görünce vazgeçtim çk karar sızkaldım ssizce özellk bakımından hangisi daha iyi yorumlarınız içn simdden teşekür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kendim şuanda bizzat s3 kullanıyorum ve pek memnun olduğum söylenemez yukarıda bir arkadaşım jelyy beanla iphone 5 den daha üstün olduğunu söylemiş ben her türlü güncellemyi takip ediyorum ve yayınlandıktan sonra güncelliyorum şuanda en güncel jely bean kullanmama rağmen telefonda kasmalar oluyor telefon 1gb ram e sahip ama aşırı derecede takılmalar yaşıyorum herneyse birçok arkadaşım iphone 4s veya 5 kullanıyor bırakın 5 den iyi ve hızlı olmayı 512mb ramlı iphone 4s ten bile geride de kalıyor gerçekten tarafsız bir kullanıcıyım ama 512mb ramlı iphone 4s takılmadan stabil olarak çok çalışıyorsa 1gb ramlı s3 sorunu nedir pek anlam veremedim açıkcası kusurum varsa affola..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıphone hava atmaktan başka bişeye yaramıyor şu anda ekranı büyütürlerse uygulamaların tadı çıkar kucuk ekranda gozumu dıkemem

s60doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone gerçekten hızlı bir telefon.S3 ile kıyaslanamaz,arkadaşım s3 kullanıyor ve telefon kasıyor. ios android den üstün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim sakin ha sakin tamam sasma iostan ama bekle 5s cikiyor bir kac aya ben iphone 5 aldim ve tam tamina 4 sefer:cursing: garantiye gitti inanirmisin her geldigindede yenisi geldi sen düsün artik bence iyi düsün yaramaz verdigin paraya ya bekle 5s al:thumbup1: yada eski telefona devam et:)avusturyadan sevgiler

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
kardesim sakin ha sakin tamam sasma iostan ama bekle 5s cikiyor bir kac aya ben iphone 5 aldim ve tam tamina 4 sefer:cursing: garantiye gitti inanirmisin her geldigindede yenisi geldi sen düsün artik bence iyi düsün yaramaz verdigin paraya ya bekle 5s al:thumbup1: yada eski telefona devam et:)avusturyadan sevgiler
Ne oldu da 4 sefer garantiye gitti.Açıklar mısınız?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
s3 ıphone 5 karşılaştırması yapmayalım Iphone 5 iyi s3 kötü gibi IOS vs android daha saglıklı olur özelliklerine bakacak olursak s3 daha önde :)

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
s3 ıphone 5 karşılaştırması yapmayalım Iphone 5 iyi s3 kötü gibi IOS vs android daha saglıklı olur özelliklerine bakacak olursak s3 daha önde :)
Yazılım kötü olduktan sonra donanımın iyi olması pek birşey ifade etmiyor bence.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Katılıyorum. 2 çekirdekli bir telefon 4 çekirdekli bir telefondan daha stabil çalışıyorsa bundan yazılımın ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Bu arada 4 kez garantiye gönderdiğinizi söylüyorsunuz, bunun için telefonu değil, kullanmayı beceremediğiniz için kendinizi suçlayın.