Sevgili arkadaşlar. Iphone 5 tam bir rezalet. Bizim memelekette iphone sevdiren 2 önemli özelik 1) youtube 2) google haritalar .... İkisi de gitmiş. IOS 5.1.1 de youtube a ne yazarsan o gelirdi. BU tam OZGURLUK tü. Bu artık yok. Haritalarda; Türkiye için, bulunduğunuz konumu göstermekten aciz. Gösteremiyor. Bu net ve açık. Google maps i hafife almak Apple a yaramamış. Tavsiyem; piyasadaki Iphone 4 ve 4s leri toplayın. Iphone 5 ve IOS 6 uzak olsun beş para etmez. Ayrıca; 4 lerde "rahatsız etme" modu çalışmıyor. Şaşırıp 4 ve 4s lerinize IOS 6 yüklemeyin pişman olursunuz. Ben yaptım. Siz yapmayın.
bu iyi bişey mi kötü bişey mi ?Forumda ilk defa böyle biriyle karşılaştımteşekkürler @olumlu
bu iyi bişey mi kötü bişey mi ?Forumda ilk defa böyle biriyle karşılaştımteşekkürler @olumlu
Uzun Lafın kısası Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz dicem konu gene uzicakSöyledikleriniz yanlış değil de, iş adamı S3 kullansın normal adam iPhone5 kullansın gibi bir ayrım çok mantıklı değil. İş adamı nedirden başlarız zaten bu konuya da o kısma girmeyelim.
Çok daha düz aslında ayrım. Fazla ayar mayar bilmem/yapmam daha sakin bir kullanımım olur, son teknolojiden faydalanmak yerine teknolojinin bana en güzel sunulmuş halini (bazen geç de olsa) kullanmak isterim vb. gerekçeleriniz varsa iPhone; daha advanced bir kullanıcıyım diyorsanız Android.
bu telefonda performans performans diyen arkadaşlar merak ediyorum bu kadar performanslık ne yapıyorlar? görende herkesi test-performans uzamanı zannedecek.
ya ben iphone 4 kullanıyorum şuan memnunum aslında ama iphone 5e geçmek istiyorum. nasıl sizce burdaki fiyatlar?
http://www.gold.com.tr/iphone-5-16gb-siyah-cep-telefonu_u
Ne oldu da 4 sefer garantiye gitti.Açıklar mısınız?kardesim sakin ha sakin tamam sasma iostan ama bekle 5s cikiyor bir kac aya ben iphone 5 aldim ve tam tamina 4 sefer:cursing: garantiye gitti inanirmisin her geldigindede yenisi geldi sen düsün artik bence iyi düsün yaramaz verdigin paraya ya bekle 5s al:thumbup1: yada eski telefona devam etavusturyadan sevgiler
Yazılım kötü olduktan sonra donanımın iyi olması pek birşey ifade etmiyor bence.s3 ıphone 5 karşılaştırması yapmayalım Iphone 5 iyi s3 kötü gibi IOS vs android daha saglıklı olur özelliklerine bakacak olursak s3 daha önde![]()