İphone 5 tercih edilir mi ?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yildir android cihaz kullaniyorun. İlk çıktığından bu yana bayagi bi değişti android ama sıkıldım. En iyi seçenek benim için İos var. Ama geçmeyede korkuyorum çünkü farkları baya var. Sizce dezavantajı ve avantajı nedir. Cihaz olarak iphone 5 yada erken çıkarsa 5s düşünüyorum. Sizce gecmelimiyim. Gecersem beni be bekler. Tavsiyerinizi bekliyorum.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sene telefon almayı düşünüyordum ya da olmazsa iPod 5G alıp iOS deneyimi yaşamayı. Ama maddi sorunlar oldu, okul değiştirdim falan. Aklımda HTC One vardı ama iş uzun vadeye dönünce bütün telefonları tarafsız bir şekilde araştırdım. 2-3 aydır resmi Apple fanıyım denilebilir. :D Almadan önce arkadaşlarında varsa kullanmalısın. Her türlü alışırsın ama sevmedikten sonra alışmanın anlamı da yok. Olmadı MediaMarkt gibi yerlerde kullan. Ama iPhone pişman etmez. :thumbup1: iPhone 5S yılbaşı zamanında yeni yeni gelir normal fiyatlarıyla sanırım. Cihazım idare ediyor dersen bekle, yok bekleyemem dersen alırsın ama zarardan (max 300-400 diye tahmin ediyorum) satarsın.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tercih edilir tabiki neden edilmesin ayrıca 4 yıl boyunca güncelleme kesin alırsın bende tercih ettim ve pişman olmadım:thumbup1:

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Şu an mi cihazim htc one x plus o zaman 5s i bekliyeyim :-) peki şarj da nasıl yani bi günü kullanımda çıkarır mi yani biraz oyun biraz net felan :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yildir android cihaz kullaniyorun. İlk çıktığından bu yana bayagi bi değişti android ama sıkıldım. En iyi seçenek benim için İos var. Ama geçmeyede korkuyorum çünkü farkları baya var. Sizce dezavantajı ve avantajı nedir. Cihaz olarak iphone 5 yada erken çıkarsa 5s düşünüyorum. Sizce gecmelimiyim. Gecersem beni be bekler. Tavsiyerinizi bekliyorum.

tavsiye edilir niye edilmesin fakat androidden geçersin bazı yerlerde sıkılabilirsin androidi istedigin gibi özelleştirebiliyorsun root filanda oluyor ama iphone larda sadece apple ın düzenine uyman lazım... uyarım dersen bi sıkıntı olmaz.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tavsiye edilir niye edilmesin fakat androidden geçersin bazı yerlerde sıkılabilirsin androidi istedigin gibi özelleştirebiliyorsun root filanda oluyor ama iphone larda sadece apple ın düzenine uyman lazım... uyarım dersen bi sıkıntı olmaz.
aynen