PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
S2 ile yarışabilir ancak,S3,Note vs çok zor 

@derindarbe200
İphone 5 tanıtımından sonra Samsung cephesinde işler şu şekilde
http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf
Bu mu inanılmaz ötesi teknoloji![]()
heheheDostum gece gece mükemmel güldürdün ellerine sağlık![]()
hadi koçum yol alda ense tıraşını görelim iphone 5e rakip bile olamaz
Appla dan ne bekliyosunuz anlamıyorum telefon taklamı atcak.?
Dünyanın en iyi grafik işlemcisine,en hızlı işletim sistemine,en hızlı işlemcisine,en iyi kamerasına vs vs vs sahip bir telefon.
İphone 5 donanım yönünden suan piyadaki telefonları yere seren bir telefon olmasının yanı sıra İOS gibi aşırı gelişmiş bi işletim sistemine...
Dünyanın en büyük uygulama pazarı appstore a ve dünyanın en büyük oyun platformu GameCenter'a sahip bir telefon...
Apple 2007 de bir devrim yarattı evet herkes şaşırdı herkes aldı herkes memnun kaldı o yıllara göre evet telefon takla atıyodu fakat Apple suan sadece o devrimi sürdürüyo.
Kusura bakmayında Grafik işlemcisi vasat olan malzeme kalitesi çöp olan ve neyüdü belirsiz bir işletim sistemine 2000 tl verecekseniz (S3) buyrun İphone bir telefondan daha fazlası.
iPhone u kıskanan bir takım arkadaşlar yine içlerini dökmüşlerBu arada iphone 4 bedava oldu (kontratlı olarak). iPhone 4s 99 dolara düştü. Şarj ucu değişmiş ama eski kablolar çevirici yardımıyla yeni iPhone a takılabiliyor. Söylentilerin pekçoğu doğru çıktı. Telefon biraz daha incelmiş. LTE bağlantısını Amerikada Yeni iPad üzerinde test etme fırsatım olmuştu. 10 Mbit e kadar indirme hızı sunuyor yani wi-fi kadar hızlı. 3G nin devri artık bitti.
Fiyatı 199$ ama abd de 2yıl kontratlı. O kada ucuz olsa ne ala![]()
S2 ile yarışabilir ancak,S3,Note vs çok zor![]()
Öncelikle bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum;
saçma sapan yorumlar yapan arkadaşlar var, daha telefonu kullanmadan yok s3 ezer bunu falan, arkadaşım bi kere android bir ios olamaz bu bir, ikincisi ekran boyutunun neden arttırılmadığını hala kavrayamayan arkadaşlarımız var, tek el ile kullanım konusunda çok büyük bir rahatlık söz konusu.
İş yerindeki bir arkadaşımda s3 var, direk izliyorum yorum yapmadan onun telefon kullanımını, tek elle tuttuğunu görmedim telefonu şimdiye kadar. Çünkü tutamıyor tepsi gibi ekran oldugu için olsa gerek herhalde!
Ayrıca başka bir arkadaşımın yaptıgı yorumu söyleyeyim size iphone5 hakkında;
sordu ne gibi yenilikler var diye dedim ekran boyutu 4 inch olmuş, tepki şu aynen; çok büyük lütfetmişler yaa, bunu diyen de yüksek mühendis! öyle cahil cühela bi tip değil yani, apple'ın neden ekran boyutunu büyütmediği sorusunu kendine sormadan önce kazma gibi yorum yapıyor işte ne diyeceksin.
Ülke olarak insanlar olarak beynimizi kullanıyormuyuz sorusu hergün aklıma gelir oldu bu tip insanları gördükçe..
hocam duyanda baştan aşağı değişmiş sanacak telefonu ya abartmayın artık çüş ya! abartmayın! sevmedim diyebilirsin ama iğrenç ötesi ne ? türkçe de hangi teerimi kullanacagını mı bilmiyorsun nedir ?