byarslans
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
@BthnYlmz09 +1 .
İşte sen kendin dedin android işletim sistemi kurulsa o stabil cihazdan eser kalır mı diyorsun İphone İphone yapan şeylerden biride işletim sistemi zatenBen telefonu oyun oynamak icin almiyorum. Bir telefona oyun oynamak icin 2000 tl veririyorsaniz tamamen mantiksiz hareket etmissiniz demektir. 2000 tl ye ps+xbox+vita alirsin. Bir oyunla ekran performansini kiyaslamak mantiksiz. Arkadasin biri s3 iphone 4 u %5 gecebildigini soylemis kesinlikle yaniliyor s2 bile iphone 4s in ustunde bir cihaz. s3 rakibi iphone 5 ama iphone yerinde saymaya devam ediyor. iphone 5 e ios yerine android isletim sistemi kurulu olsa o stabil cihazdan eser kalir mi bilmiyorum. Apple Steve reyizle birlikte toprağa gomuldu.
Yahu orada 199$ yazıyor , burada 2000 TL nasıl oluyor hayret :S
Evet hala aşırı kolay arayüzden bahsedenler var...
@karacaerc
http://www.youtube.com/watch?v=NMiY1kSTHZw
Bu videodan başlayarak 5 bölümüde izle.
2012 nin en iyi telefon ödülü.. Onca performans testleri karşılaştırmalar.. Hepsi yalan zaten tek gerçek donanım haber.Okadar cahil bir milletimiz varki teknoloji magzalarindan lise mezunu calisan insanlarin soylediklerini buraya yazar oldular arastirma denilen bisey yok DONANİMHABER İN RESMİ BELGELERİ VAR S3 UN GRAFİK BİRİMİ İPHONE 4 U %5 GECEBİLİYOR SADECE.
COPTEN CİKMA PLASTİK TELEFONA KUSURA BAKMAYİNDA 2000 LİRA VERMEM.
Buzdolabi ureticisinden telefon yapmasini beklemek zaten hata isi bilene birakin apple in isi bilgisayrdi ve dunyada 400 milyon adet iphone satabilmisse bunuda on borcludur.
Dillerde dolaşan telefon bumu yahu bende bir şey sanmıştım kumandadan farkı yok![]()
biraz daha ince olabilirdi![]()
Çin işi 5'ler yakında 199 tl ile piyasada olurÇinlilerin tasarımını çalmıslar![]()