iPhone 5 siyah mı Beyaz mı?

Reaksiyon puanı
57
ben beyaz iphone 5 almaya karar verdim

siyah düşünmüştüm bayilere sordum siyah dökülüyormuş doğrumu beyaz daha iyimiş

sizin tavsiyeniz nedir beyazmı alıyım siyahmı ?

ve bi iletişim bayisinden alıyorum kvk garantili tam fiyat 2 bin

aldığımda sahte olmadıgını nasıl anlarım neye bakayım ilk olarak.

mavitunaist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Siyah iphone 5'i 3 ay kullanıp iyi paraya satıp beyaz aldım. Dökülme olayı kasanın uç kısımlarında olduğu doğru. Köşelerden siyah boya gidince altta beyaz aliminyum görünüyor. Beyaz iphoneyi 2 aydır kullanıyorum ve şu an için bir sorunla karşılaşmadım.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Imei sorgulat gercek olup olmadigini anlamak icin. Zaten hem 2bin tl hem kvk garantili ise orjinaldir

Reaksiyon puanı
57
imei sorgulatıkdan sonra IMEI NUMARASI KAYITLI derse orjinalmı demekdir.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyazı daha güzel kullanırsın. En azından çizikler sinirini bozmaz

panzer67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5 siyah var beyaz ile takas yapmak istiyorum. 5321611619

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen Beyaz Daha İyi Siyah İphonin Boyası Gidince Altta Beyaz Aliminyum Çıkıyo En İyisi Beyaz

mhmtsysrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz her türlü daha kullanışlı ve hoş bir görüşünü var iphona da beyaz en iyi giden renk bence

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben siyah kullanıyorum ama iOS 7 daha çok beyaz için yapılmış gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar ben de kullanıyorum siyah iphone 5 (kılıflı) çizik falan yok ayrıca kılıfsız sade görünümde siyah , beyaza bin basar fakat çizik kafanızı bozduğu için beyaz daha güzel diyosunuz. Ben , bende olduğu için demiyorum ama istediği kadar çizilsin diyorum artık çünkü siyah çok hoş e ayrıca apple kalitesi ztn renk nolursa olsun hızı müthiş e daha ne diyem yani hangisi hoş görünüyosa onu alın baktınız soyuluyo yollayın garantiye 0 ı gelsin

De1uxee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar ben de kullanıyorum siyah iphone 5 (kılıflı) çizik falan yok ayrıca kılıfsız sade görünümde siyah , beyaza bin basar fakat çizik kafanızı bozduğu için beyaz daha güzel diyosunuz. Ben , bende olduğu için demiyorum ama istediği kadar çizilsin diyorum artık çünkü siyah çok hoş e ayrıca apple kalitesi ztn renk nolursa olsun hızı müthiş e daha ne diyem yani hangisi hoş görünüyosa onu alın baktınız soyuluyo yollayın garantiye 0 ı gelsin

arkadaş yurt dışından galiba Türkiye koşullarını bilmiyor 100 telefon gittiyse hepsi kullanıcı hatası deniyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben beyaz 4s kullanıyordum aslında beyazı da seviyorum ama herhalde hep beyaz kullandığımdan mıdır nedir bilmem ama bu sefer alacağım iphone 5 için siyah istedim ama herkesin beyazı önerdiğini , siyahın daha çabuk çizilip kötü gözüktüğünü duydum bu yüzden kararsız kaldım ama renk olarak siyahı beğendim sizce almalı mıyım yoksa daha dayanıklı olduğu için beyazı mı tercih etmeliyim??

kafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 te oyle birşey var diyorlar ama daha 5s de oyle bir sikayet gelmemiş beyaz iphone 5 alıcam bende arastırma icindeyim galaxy s4 ü satamadım gitti :))

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=269651]kafkefkasva[/MENTION]

Samsung dan Apple a geçiş harika iPhone 5 Beyaz iyidir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5s beyaz super bişi herkese tavsıye ederim ben boyle bır icat gorrmedım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya şimdi bikere bi gerçek var siyahın dökülmesi kullanıma bağlı ben iPhone 6 kullanıcısıyım 3 ay oldu siyah bide bi sorun yok
Dipnot : siyah daha iyi usta :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kesinlikle beyaz alın.
Siyah çok fazla çizik gösteriyor.