Iphone 5 ses gitmeme sorunu

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar esimde iphone 5 var aksama kadar bir sorun yoktu cihaz telefonla karsi tarafi atadigimizda ses gitmiyor hoparlor acinca gidiyor ama normal gitmiyor aksam uzeri bir sorun yoktu. Sarja taktim cikardim bole oldu neden olmustur reset yapmadim henuz..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
yenı gelen guncellemeyı yaptıysanız yazılımsal bır sorun olabılır.şuan bend eböyle bir sorun yok ios7.0.4 kulanıyorm güncellemedım 7.0.6 ya

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guncellme yapmamistim bole oldu simdi yapican deneyecegim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizde de aynı sorun var telefon zaman zaman hoparlöre otomatik geçiyor ve mikrofondan ses karşıya gitmiyor. 1-2 saat sonra kendiliğinden düzeliyor. Sanırım telefonu formatlamak gerekiyor. Ama kısa sürdüğü için ben sıfırlamadım.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok buda ise yaramadi durup dururken boke oldu

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkafaslar var ni yardimci olabilecek mikrofon mu degistrsem napcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kilit tuşu ve home tuşuna basılı tutun elma işareti gelene kadar elma işareti gelince bırakın telefon yeniden açıldığındA sorununuz düzelmiş olacaktır %80 ama olmazsa korkmayın ve mikrofon değişecek diyenlere itibar etmeyin kendinize güveniyorsanız telefonun içini açın ve batarya bağlantısını kesip 10dk snra tekrar takıp toplayın sorununuz kesin düzelmiş olcaktır herhangi bi düşme, çarpma, darbe ve sıvı temas yoksa...

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam tsk ederim bilgi icin denicem ama sivi temasi oldu cihazda servise verdik duzgun calisti bugune kadar sorun olmadi 3 aydir ilk bole sorun oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Ayarlar-Erişilebilirlik-Telefon Gürültüsü Gider'i Pasif Yapın Problem Çözülecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ipone 5 de karşı tarafa seseim gitmiyor karşı tarafın sesi bana geliyor ancak hoparloru veya kulaklıgı taktıgım zaman karşı tarafın sesini duyabiliyorum tekniksel bi arıza var heralde çözemedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Ben teknik servisten pek anlamıyorum yeni yeni uğraşmaya başladım. Tekniksel bi sorun dediler ses bordunu tamamen değiştirdim fakat hâlâ aynı sorun devam ediyor. Şimdi güncelleme attım iOS 8.1 'e de güncelledim yine sorun devam ediyor. Çözüm bulunca buraya tekrar not bırakırım.

cihaz.servisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba cihazınızdaki sorun mikrafon flexinden değil malesef, cihazınızın ses entegresi bozulmuş olabilir,

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde olmustu anakarti degistrdiler