İphone 5 Satmak

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba

Uzun zamandır avea kullanıyorum ve telefon kampanyalarıyla İphone 5 almak istiyodum lakin evi taşımak zorunda kaldığım için doğal olarak nakite sıkıştım bu nedenle avea dan iphone 5 alıp onu satmayı düşünüyorum faturayı parca parca oderim zaten.

Sizce İphone 5 i ne kadara ve nasıl satabilirim bu konu hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
16 lık alırsan ambalajına bile dokunmazsan 1750 tl ye satabilirsin hemen satmak istiyorsan tabi sen o cihazı o şekilde alırsan cihaz sana 3000 civarı bir fiyata gelecek bunu unutma fazla para değil zaten çevrende bir miktar borç alabileceğin kimse de mi yok en kötü ihtimal git kredi çek tabi ben faize bulaşacağın için tavsiye etmiyorum.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence kötü bi yol izlersin bayağı yüksek alacan ama başka yapacak bişeyinde yoksa ne diyeyim.Geçen telefoncudaydım biri geldi sattı nereden almış bilmiyorum ama taksitle 2260'a aldım dedi telefoncuda ondan 1850'ye aldı

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bır anda cıkınca insan gercekten zor anında yakalanıyor. Borc istemek ben o işi yapamaıyorum hadi yaptım diyelim soz verdik o gunu gelir odeyemem mahcup olmak ıstemıyorum o yuzden oyle boyle odicem

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eğer öyle birşey yapmak istersen talip olabilirim.

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alacaksanız Teknosa gibi bir yerden almanızı tavsiye ederim daha ucuza gelir.

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kredi cekmeyi bende dusundum tabi ama ha diyince kredi vermiyoar ki

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kredi kartın varsa eğer, git çektir bir kuyumcudan, sonra onu taksite böldür, ertelemede yapıyorlar 3 ay vs. Bizimde zor dönemlerimiz olmuştur. Sen böyle yaparsan çok büyük zarar edersin bak.