iPhone 5 şarj çabuk bitiyor acil yardım

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 1 yıldır iphone 5 kullanıyorum hala da kullanıyorum.fakat şöyle bir sıkıntı var şarj sıkıntısı 2 dk %1 sarj yiyor video izlerken forum sitelerinde dolaşırken 5 dk
%3-4 şarj yiyor ben bu konularda biraz deliyim telefonun sarji %80 %75 e düşünce deliririm her an kapanacak sanırım sıkıntı ne olabilir internette her türlü adımları denedim hyr fayda yok lütfen yardım edin :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kullandıkça telefonun şarjının azalmasının ne gibi bir sıkıntısı olabilir anlamadım.

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandıkça tabi ki şarj harcayacak ama benim sorunum bunun çok harcaması eski 4s imde böyle değildi

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
iPhone dışında başka bir cihaz kullanacaksınız o zaman. Xperia serisi şarj konusunda rakipsiz.

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone dışında başka bir cihaz kullanacaksınız o zaman. Xperia serisi şarj konusunda rakipsiz.
iphonemden memnunum sarj olayı hariç.herhangi bir sıkıntısı yoktur deme yani garantisi devam ediyor

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
iphonemden memnunum sarj olayı hariç.herhangi bir sıkıntısı yoktur deme yani garantisi devam ediyor

Bende iPhone 5 kullanıcısı idim. Aynı şekilde idi, cihazınız da bir sıkıntı yok.

iphonee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende iPhone 5 kullanıcısı idim. Aynı şekilde idi, cihazınız da bir sıkıntı yok.
teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde arkadaşlar sabah okula gitmeden telefonun şarjını %92 de bırakıyorum eve geldiğimde şarj %82 ye inmiş.sabah saat 7 de evden cıkıyorum oglen 12 geliyorum.durup dururken şarjı azalması normal mi arka planda hiçbir şekilde uygulama çalışmıyor hiç bir şekilde wifi ye bağlı değil kendi internet paketimde yok.ve hiçbir şekilde cihaza benden baska biri dokunmuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon %75 e düşünce genelliklede %80 de falan şarja takıyorum sıkıntısı olur mu ??

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Sıkıntı olmaz. Her ne kadar arka plandaki uygulamaları kapatsanız da bu bir akıllı cihaz arka planda kesinlikle açık programlar oluyor iPhone için normal bir durum.