Iphone 5 mi htc one mi ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iyi günler arkadaşlar 1500 - 1600 tl bütçem var artık elimdeki şu nokia dan bir çıkayım diyorum 6 sene oldu kullanıyorum kararsız kaldım sistemin işleyişi olarak ios öne çıkıyor iphone 5 almak istiyorum fakat htc ile özellik olarak karşılaştırınca aradaki fark işlemci olsun kamera olsun ortaya çıkıyor daha önce hiç android yada ios kullanmadım sizce hangi telefonu seçeyim 2.el almayı düşünüyorum yada başka tavsiyeniz varmı ? teşekkürler (not acelem yok bir iki ay daha bekleyebilirim :mrgreen:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Akıllı telefonlara android ile başlamak iyi bir fikir olmayabilir. Android kişiselleştirilebilir özgür bir telefon ama bu onu karışık yapıyor. iphone'lar ise öyle değil. Telefonda tek seferde yapmak istediğin şeyi bulup yapabiliyorsun. iphone'u eline aldığında yapabileceklerini görüyor ve direk yapabiliyorsun. Ama android'de gün geçtikçe "Aa bunu da mı yapabiliyormuş?" diyorsun. Ama aslında iki telefon da aynı şeyleri yapabiliyor. Bilmem anlatabildim mi...

HTC'nin iphone'a göre işlemci farkını sen ben göremeyiz. Bu fark sadece testlerde felan çıkar. HTC oyunların "loading" ekranını birkaç saniye daha hızlı açar ama oyunları oynarken iphone daha akıcı ve kendinden emin bir şekilde oynatır. HTC daha büyük bir ekrana dolayısıyla daha büyük ebatlara sahip yanında rahatça taşıyıp taşıyamayacağın sana kalmış. Bir diğer fark da kameralar ama sonuçta aralarındaki farkın uçurum olmayacağı kesin.

Sonuç olarak iphone öneririm. iphone 5 şu an 1750 TL civarında bulunabiliyor.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Akıllı telefonlara android ile başlamak iyi bir fikir olmayabilir. Android kişiselleştirilebilir özgür bir telefon ama bu onu karışık yapıyor. iphone'lar ise öyle değil. Telefonda tek seferde yapmak istediğin şeyi bulup yapabiliyorsun. iphone'u eline aldığında yapabileceklerini görüyor ve direk yapabiliyorsun. Ama android'de gün geçtikçe "Aa bunu da mı yapabiliyormuş?" diyorsun. Ama aslında iki telefon da aynı şeyleri yapabiliyor. Bilmem anlatabildim mi...

HTC'nin iphone'a göre işlemci farkını sen ben göremeyiz. Bu fark sadece testlerde felan çıkar. HTC oyunların "loading" ekranını birkaç saniye daha hızlı açar ama oyunları oynarken iphone daha akıcı ve kendinden emin bir şekilde oynatır. HTC daha büyük bir ekrana dolayısıyla daha büyük ebatlara sahip yanında rahatça taşıyıp taşıyamayacağın sana kalmış. Bir diğer fark da kameralar ama sonuçta aralarındaki farkın uçurum olmayacağı kesin.

Sonuç olarak iphone öneririm. iphone 5 şu an 1750 TL civarında bulunabiliyor.

yorumun için teşekkürler evet bende şuanda iphone 5 e daha yakınım diyebilirim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg G2 al derim ama 32 gb
LG yi marka olarak düşünümüyorum ama değerlendireceğim teşekkürler

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence iphone 5 alma biraz bekle iphone 5s al

Reaksiyon puanı
16,128
sesi çıkan tek tük telden biri one almazsan hata yaparsın.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iphone kullandığım için iphone diyeceğim:D android telefon ile ios telefonu karşılaştırmak biraz mantıksız çünkü sayısal verilere göre hareket ettiğimizde htc one çok önde ama ikisinide kullanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım
Htc one bu sene çıkmış en iyi android telefondur ama nedense ısınma sorunu olan bir telefon ve şarjı ben çok tatmin etmedi ekran olarak süper bir ekranı var kamerası gece çekimlerinde başarılı ama gündüz çekimlerinde çokda önde değil
Iphone 5 ise en kaliteli arayüz,tasarım ve işletim sistemine sahip ama ekranı küçük(benim işime geliyor ben büyük kullanamıyorum)ayrıca kısıtlı ama dermansız dert olmaz jb ile halledersin neyse seçim sana kalmış hangisi kafana yatarsa onu al

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iphone kullandığım için iphone diyeceğim:D android telefon ile ios telefonu karşılaştırmak biraz mantıksız çünkü sayısal verilere göre hareket ettiğimizde htc one çok önde ama ikisinide kullanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım
Htc one bu sene çıkmış en iyi android telefondur ama nedense ısınma sorunu olan bir telefon ve şarjı ben çok tatmin etmedi ekran olarak süper bir ekranı var kamerası gece çekimlerinde başarılı ama gündüz çekimlerinde çokda önde değil
Iphone 5 ise en kaliteli arayüz,tasarım ve işletim sistemine sahip ama ekranı küçük(benim işime geliyor ben büyük kullanamıyorum)ayrıca kısıtlı ama dermansız dert olmaz jb ile halledersin neyse seçim sana kalmış hangisi kafana yatarsa onu al
yorum için teşekkürler şuanda iki telefonuda alıp biraz kullandım etrafımdaki kişilerden iphone almayı düşünüyorum bir ay daha bekleyeceğim ama lg nin yeni telefonu çıkacak iphone 5cye de bakmak lazım

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yorum için teşekkürler şuanda iki telefonuda alıp biraz kullandım etrafımdaki kişilerden iphone almayı düşünüyorum bir ay daha bekleyeceğim ama lg nin yeni telefonu çıkacak iphone 5cye de bakmak lazım

Lg nin yeni telefonu benim hoşuma gitmedi ama özelliklerine ve fiyatına bakılırsa çok tercih edilir gibi iphone 5c konusunda bir şey diyemem çünkü hiç ama hiç beğenmedim ancak beğenenlerin sayısı çok fazla şunu söyliyim eğer kafana hangisi yatarsa hemen onu al çünkü ince eliyip sık dokursan beğenerek aldığın telefondan bile pişman olursun

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
androidi tam verimli kullanmak ıstıyorsan full hd nin yanına Snapdragon 800 yakışır . Adreno 330 la çok büyük bir uyum içerisinde

Reaksiyon puanı
16,128
anlasilan htc one bana gore benim ch@t527 dusme manyagi oldu cikti onuda bol bol dusurur dururum gibi ama bu mesaji yazarken hic dusurmeim takozumu...

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çoğu kişi htc one demiş benim kafamdaki kullanım olarak iphone 5 ama varmı kullanan htc one çok ısınıyor diyorlar doğru mu ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çoğu kişi htc one demiş benim kafamdaki kullanım olarak iphone 5 ama varmı kullanan htc one çok ısınıyor diyorlar doğru mu ?

Doğrudur ama 4.2 güncellemesi ile giderildi deniliyor büyük ekran istersen htc 1 küçük ekrana katlanırım dersen iphone 5 sonuçta iki telefonda pişman etmez

Reaksiyon puanı
16,128
iphone5 ve htc one normal kullanıcıyı pişman etmez ama teknoloji özürlülerini üzer hatta onlara parası varken internet ve Ses ve Görüntülü Görüşme paketi yoksa çok bozar adamı...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yavaş yavaş iphone al diyenler çıkıyor bi an kendimi yalnız hissetmiştim

Reaksiyon puanı
16,128
oda hediye edersen tabiki iphone5s kullanırım derse kolayca htc one alır aslında durum açık htc one alması daha makul iphone5s çok uzak şuan.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İkisi de çok performans canavarı cihazlar. Ben iPhone 5 alırdım, iOS 7 çok hoşuma gidiyor. :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iphone 5 ve lg g2 arasındayım bu aralar bir ay gibi bir düşünme payı koydum kendi kendime acele edip hata yapmak istemiyorum bundan önce nokia c600 alırken oldu bittiye getirmiştim hiç memnum değilim telefonumdan mecbur kullandık 4 sene

Reaksiyon puanı
16,128
iphone 5 ve lg g2 arasındayım bu aralar bir ay gibi bir düşünme payı koydum kendi kendime acele edip hata yapmak istemiyorum bundan önce nokia c600 alırken oldu bittiye getirmiştim hiç memnum değilim telefonumdan mecbur kullandık 4 sene

lg g2 iphone5'ten daha iyi al kullan c600'ü ne diye aldım dersin.