İphone 5 mi 4s mi ?

enver53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yönüyle artıları eksileriyle sizce hangisi ? Bazı kişilerden duydum iphone 4s 5den daha dayanıklı ve telefon sorun yaşanmıyormuş ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle s4. Bana kalsa note 2 derim. Zaten note 2 yi eline aldimmi iphone oyuncak gibi gelir.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kesinlikle s4. Bana kalsa note 2 derim. Zaten note 2 yi eline aldimmi iphone oyuncak gibi gelir.

Note 2 kullanıyorum kesinlikle donanim acisindan on numara bir cihaz ama gel gelelim kasa yapisina ve bir süre sonra sikan ara yüze. Defalarca ROM kurdum arayüzü degistirdim bazen imei uçtu tekrar duzelttim ama telefonu ele alinca 1800 TL ilk bir telefon kalitesini hissettirmiyor. Bu yüzden telefonu satıp iPhone 5 almaya karar verdim. iOS 7 gayet hoşuma gitti ve elime aldigimda parasini hakettigini düşünüyorum. Samsung bu kasadan kurtulmali artık.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İlla iphone alıcaksan iphone 5 ama fark etmez dersen htc one

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
illa iphone demişsin. o zaman i5 al.

enver53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5 için donma sorunları oluyor muş ve pişman olunuyormuş. hatta iphone 5 i satıp 4s i alıyormuş

kudret1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardeşim i5 de donma falan ben yaşamadım okadar şeyler mutlaka 4s de de olur yazılım çakışmasından kaynaklanır ama daha fazla ısındıgını düşünüyorum bende i5 in. sen burda şunu düşün aldığın telefonu ne kadar süre ile kullanacaksın biliyorsundur bu sene 4 üretimini durduracak seneye destegi kesecek yani genel strateji bu şekilde sonrada sıra 4s e gelecek. arada öyle cok bir fiyat farkı yok. bazı uygulamalar hala tam ekran olamasada buyuk ekran bence daha güzel. donanım olarak da bence ios 7 yi daha iyi kullanacaktır gibime geliyor.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
paran hangisine yetiyorsa onu al.

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

enver53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardeşim i5 de donma falan ben yaşamadım okadar şeyler mutlaka 4s de de olur yazılım çakışmasından kaynaklanır ama daha fazla ısındıgını düşünüyorum bende i5 in. sen burda şunu düşün aldığın telefonu ne kadar süre ile kullanacaksın biliyorsundur bu sene 4 üretimini durduracak seneye destegi kesecek yani genel strateji bu şekilde sonrada sıra 4s e gelecek. arada öyle cok bir fiyat farkı yok. bazı uygulamalar hala tam ekran olamasada buyuk ekran bence daha güzel. donanım olarak da bence ios 7 yi daha iyi kullanacaktır gibime geliyor.

2 sene kullanirim. Sagol

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bu akşam öyle dolaşıyordum forum aydında yeni bir teknoloji mağazası açılmış dolaşıyordum bir ufak yere iphone koymuşlar 4 müydü 4s miydi bilemiyorum aldım telefonu okşadım biraz ağır ama sert bir yapısı var çok hoşuma gitti nedense çok güzel bir his verdi garip oldum :S

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonunun ne oldugunu bilmiyo musun :D Kutusunda da mi yazmiyodu..

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Telefonunun ne oldugunu bilmiyo musun :D Kutusunda da mi yazmiyodu..
yok böyle dock gibi bişi varya telefona monte oluyor çalınmasını engelliyor ondan vardı ama telefonun kasa yapısı sağlamlığı çok hoş bide fiyatları uygun olsa tadından yenmez.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kasa istiyorsan git bi htc one a bak bence bi de onu okşa :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Onuda okşadım seri ama oda kocaman insan korkuyor elde taşımaya :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alışıyorsun ya ben de ilk elime alınca sensationdan büyük hiçbir şeyi kullanamam diye düşünmüştüm sonra one'ı da rahat kullanmaya başladım hatta daha büyük ekran istiyorum şu an cebe sığsın yeter :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
4S en çok tutan iPhone. 5 hayalkırıklığı.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Her yönüyle artıları eksileriyle sizce hangisi ? Bazı kişilerden duydum iphone 4s 5den daha dayanıklı ve telefon sorun yaşanmıyormuş ?
Bence her açıdan 5 ama 5s veya 6 yı bekle derin parmak izi okuyucusu var daha neler var onu daha bilmiyoruz ama çok ısrara edersen htc one veya one mini onları almam dersen de nexus 5 i bekle derim. :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bence her açıdan 5 ama 5s veya 6 yı bekle derin parmak izi okuyucusu var daha neler var onu daha bilmiyoruz ama çok ısrara edersen htc one veya one mini onları almam dersen de nexus 5 i bekle derim. :)
şuan iphone 5 ler olmuş 2000 lira civarı yeni çıkacak o özelliklerdeki iphonenin türkiyedeki satış fiyatı en az 3500 lira olur.Şimdi iphone 5 alıp 1500 lira karda olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Steve Jops 4s yaptı ve eğer ölmeseydi şimdi iphone 5 projexyonlu bir alet olacaktı ama yanındaki arkadaşı tasarladıı için iphone 5 i iyi üretilmedi 4s daha cazzip geliyo bana kalırsa

ozudogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 iyice yaygınlaştı biraz marjinal olun da 5c alın.5 üretimi durduruldu ayrıca.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
yani çoğu zaman yeni çıkan bir eskisinden daha iyi oluyor burdada böyle 5 i al artık 4s eskidi iphone 5 daha dayanıklı 4s de arka cam taraf dagılıyordu 5 daha saglam...

Reaksiyon puanı
16,128
5 bitti iphone5c ile devam plastik deyip cahilliğinizi göstermeyin polikarbonat kasası polikarbonat abc plastikten daha sağlam çizilmesi daha zor çünkü boyanmıyor renkli döküm ile yapılıyor.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
5 bitti iphone5c ile devam plastik deyip cahilliğinizi göstermeyin polikarbonat kasası polikarbonat abc plastikten daha sağlam çizilmesi daha zor çünkü boyanmıyor renkli döküm ile yapılıyor.
Biri 7.6mm diğeri 9.4mm aynı donanım var alüminyum olanda daha şık ve dayanıklı

Reaksiyon puanı
16,128
Biri 7.6mm diğeri 9.4mm aynı donanım var alüminyum olanda daha şık ve dayanıklı

o alüminyum kasa yüzünden fiyatı düşüremediklerinden birde birazda çizilme,yamulma hikayelerinden üretimini bitirdiler zaten yeterince satılmış iphone5c'yi 600lira yapsınlar satış rekoru kırar.