Kesinlikle s4. Bana kalsa note 2 derim. Zaten note 2 yi eline aldimmi iphone oyuncak gibi gelir.
İphone 5 için donma sorunları oluyor muş ve pişman olunuyormuş. hatta iphone 5 i satıp 4s i alıyormuş
yok kardeşim i5 de donma falan ben yaşamadım okadar şeyler mutlaka 4s de de olur yazılım çakışmasından kaynaklanır ama daha fazla ısındıgını düşünüyorum bende i5 in. sen burda şunu düşün aldığın telefonu ne kadar süre ile kullanacaksın biliyorsundur bu sene 4 üretimini durduracak seneye destegi kesecek yani genel strateji bu şekilde sonrada sıra 4s e gelecek. arada öyle cok bir fiyat farkı yok. bazı uygulamalar hala tam ekran olamasada buyuk ekran bence daha güzel. donanım olarak da bence ios 7 yi daha iyi kullanacaktır gibime geliyor.
yok böyle dock gibi bişi varya telefona monte oluyor çalınmasını engelliyor ondan vardı ama telefonun kasa yapısı sağlamlığı çok hoş bide fiyatları uygun olsa tadından yenmez.Telefonunun ne oldugunu bilmiyo musunKutusunda da mi yazmiyodu..
Bence her açıdan 5 ama 5s veya 6 yı bekle derin parmak izi okuyucusu var daha neler var onu daha bilmiyoruz ama çok ısrara edersen htc one veya one mini onları almam dersen de nexus 5 i bekle derim.Her yönüyle artıları eksileriyle sizce hangisi ? Bazı kişilerden duydum iphone 4s 5den daha dayanıklı ve telefon sorun yaşanmıyormuş ?
şuan iphone 5 ler olmuş 2000 lira civarı yeni çıkacak o özelliklerdeki iphonenin türkiyedeki satış fiyatı en az 3500 lira olur.Şimdi iphone 5 alıp 1500 lira karda olabilir.Bence her açıdan 5 ama 5s veya 6 yı bekle derin parmak izi okuyucusu var daha neler var onu daha bilmiyoruz ama çok ısrara edersen htc one veya one mini onları almam dersen de nexus 5 i bekle derim.![]()
yani çoğu zaman yeni çıkan bir eskisinden daha iyi oluyor burdada böyle 5 i al artık 4s eskidi iphone 5 daha dayanıklı 4s de arka cam taraf dagılıyordu 5 daha saglam...Her yönüyle artıları eksileriyle sizce hangisi ? Bazı kişilerden duydum iphone 4s 5den daha dayanıklı ve telefon sorun yaşanmıyormuş ?
Biri 7.6mm diğeri 9.4mm aynı donanım var alüminyum olanda daha şık ve dayanıklı5 bitti iphone5c ile devam plastik deyip cahilliğinizi göstermeyin polikarbonat kasası polikarbonat abc plastikten daha sağlam çizilmesi daha zor çünkü boyanmıyor renkli döküm ile yapılıyor.
Biri 7.6mm diğeri 9.4mm aynı donanım var alüminyum olanda daha şık ve dayanıklı