iPhone 5 Kontratlı alım sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sesu12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone 5 cihazı Vodafone üzerinden 24 ay tahahütlü almak için cep merkezine gittim, hattımda herhangi bir kısıtlama,engel geç ödeme vs. bulunmamakta ve 1 yıldan fazla vodafone fatural hat kullanmakta olduğum halde, son 8 aylık fatura tutarlarımın 350 Tl'yi geçtiği halde cihazı alamadık cep merkezindeki sistemden kredi kartsız satışı sağlanmamaktadır diye cevap aldık 3 farklı cep merkezinde denedim bunu ama bir türlü çözüme ulaşamadım. Vodafone müşteri hizmetlerinden de bir çözüme ulaşamadım. Neden cihaz alamıyorum anlamadım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
vodafone'da kampanya detaylarında da en son 8 aylık fatura tutarının en az 350TL olması gerektiği yazıyor size özel bir durum değil yani

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tarifenize ek taksitle almanız gerekir,garip bir durum.

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bütün şartlar tamam 350tl üzerinde son 8 ay, kısıtlama fln hicbir sorun yok

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
daha önceden vodafone ile fatura/cihaz problemi yaşadınız mı? kara/kırmızı listedeyseniz alamayabilirsiniz.

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok ilk defa bir ürün alayım dedim oda olmadı

Ruffles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arayıp müşteri hizmetleri ile havadan sudan mı konuştun ? Neden alamıyorum diye biraz sert yapsaydin aynı sekilde merkezlerede sorun sende onlarda degil

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birde seert konuşayım bakalım.

Ruffles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeşim bana şart sunmuş olduğunuz her maddeyi karşılıyorum cihazı normal şartlarda almam gerekiyor ama vermiyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum diye belirt

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vermeyeceksiniz numaramı turkcelle taşıyacağım derseniz ... sistemi düzeltirler ...:)

Ruffles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya sonuçta arkadasın anlattığına göre tüm şartları karşılıyor buna rağmen vermemeleri abez kaçıyor

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamamen vodafone'nun kendi sisteminden kaynaklanıyor bayi üzerinden halletmeye calısıyoruz bypass gibi bir işlemden bahsettiler onu çözümlemeye calısacaklar. Vodafone M.Hizmetlerini kaç kez aradım artık bilmiyorum söylemediğim tek küfür kaldı.

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorun halledildi cihazı gelip alabilirsiniz dediler sonunda

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
işte buna paranla rezil olmak denir....:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
haydi hayırlı olsun cihazın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullandığınız tarfie için taahütünüz varsa buda engel olur. Müşteri hizmetlerini arayın buna çözüm bulamazsanız turkcell e geçeceğim diye tehdit edin.

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağolun cihazı teslim aldım ama şimdi ios sistemine yabancı biri olarak kullanmaya calısacagım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var ne yaptıysam yok olmadı bende pazartesı gununden berı şikayet formu oluşturdular halen cevap beklıyorum bende samsung s4 alayım dedım burnumdan getırdıler son 6 aylık faturam 1000 tl odemısım gununden once odemısım ama nedense hep sıstem kredı kartsız katılım sağlanamıyor dıyor ne yaptuysam yok olmadı bı akıl verın banada