İphone 5 hala stabil mi?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
İphone 5 kullanıcılarına sorum telefon hala stabilmi

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Telefonu kullanmıyorum ama ilk aldığında stabil olsa bile gelecek güncellemeler telefonu zorlayabilir

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hala iphone4 kullanan tandıklarım var onunki stabilse 5 hayli hayli stabildir

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Annem çıktığından beri kullanıyor. Ufak tefek takılmalar dışında cihaz hala stabil. Ama bu saatten sonra alınmaması gereken bir telefon bence.

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
peki sıfır 5s alsam nasıl olur

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Iphone 5 Silver 16 Gb kullanıyorum Ios 9.3.4 yüklü nadiren ayda maksimum bir iki kere takılma yaşıyorum işlem yaparken onun haricinde çoğu oyunu indirdim oynadım donma kasma yok uygulamalardada dahil

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
ben kullanmıyorum ama yakın bir akrabamda var. Telefonu çok aktif kullanan biri değil. içinde müzik yok. 2 bucuk yıllık telefonun daha kulaklığını açmamış. oyun yok. sosyal medyada takılıp arama falan yapıyor. 2-3 günde bir sarja takıyor ve daha telefonda bir soyulma bile yok :D niye anlattım bunları? şunun için : stabil olmasına stabil ama kime göre, neye göre.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
dostum ben iphone 5 kullanıyorum ilk cıktığında almıştım. Telefon gayet stabil. Herhangi bir donma sorunu vs yok. Sadece artık şarj hiç bir şekilde dayanmıyor telefona. Yani evden %1oo ile cıkmama rağman 1 saaate telefon kendini % 85 ile 90 arasına indiriyor. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. Ama telefon değiştireceğim artık. Samsung Note 7 düşünüyorum İphone 7 den ziyade.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
dostum ben iphone 5 kullanıyorum ilk cıktığında almıştım. Telefon gayet stabil. Herhangi bir donma sorunu vs yok. Sadece artık şarj hiç bir şekilde dayanmıyor telefona. Yani evden %1oo ile cıkmama rağman 1 saaate telefon kendini % 85 ile 90 arasına indiriyor. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. Ama telefon değiştireceğim artık. Samsung Note 7 düşünüyorum İphone 7 den ziyade.
bende 5s var android 7.0 ne zaman gelir?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
ben kullanmıyorum ama yakın bir akrabamda var. Telefonu çok aktif kullanan biri değil. içinde müzik yok. 2 bucuk yıllık telefonun daha kulaklığını açmamış. oyun yok. sosyal medyada takılıp arama falan yapıyor. 2-3 günde bir sarja takıyor ve daha telefonda bir soyulma bile yok :D niye anlattım bunları? şunun için : stabil olmasına stabil ama kime göre, neye göre.
bende oyun oynamam sosyal medyayı bol kullanırım mesajlaşmada sürekli kullanırım müzik dinlerim bu kadar

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
iphone 4s ten 1 tık daha üstte 4s te uygulamalar arasında geçiş yaparken takılıyo gözü rahastsız diyor ama 5 te bu olay çok yok ---Tabi ki yetmediği yerler oluyor