5S çok stabil.peki sıfır 5s alsam nasıl olur
iphone se al bütcen varsapeki sıfır 5s alsam nasıl olur
ufak tefek sorunları var tabi batarya büyük sıkıntı ama stabilliği yakında bitecektir...İphone 5 kullanıcılarına sorum telefon hala stabilmi
5s alman daha mantıklı çünkü 5'e göte 64 bit artısı var.iphone se al bütcen varsa
5s alırsa iyi sekilde insanları troll'leyebilirOnun yerine 5s alabilirsin.
evet android 7.0 alıcak hemde.5s alırsa iyi sekilde insanları troll'leyebilir![]()
Evet odin'den yükleyezeğizevet android 7.0 alıcak hemde.
bende 5s var android 7.0 ne zaman gelir?dostum ben iphone 5 kullanıyorum ilk cıktığında almıştım. Telefon gayet stabil. Herhangi bir donma sorunu vs yok. Sadece artık şarj hiç bir şekilde dayanmıyor telefona. Yani evden %1oo ile cıkmama rağman 1 saaate telefon kendini % 85 ile 90 arasına indiriyor. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. Ama telefon değiştireceğim artık. Samsung Note 7 düşünüyorum İphone 7 den ziyade.
bende oyun oynamam sosyal medyayı bol kullanırım mesajlaşmada sürekli kullanırım müzik dinlerim bu kadarben kullanmıyorum ama yakın bir akrabamda var. Telefonu çok aktif kullanan biri değil. içinde müzik yok. 2 bucuk yıllık telefonun daha kulaklığını açmamış. oyun yok. sosyal medyada takılıp arama falan yapıyor. 2-3 günde bir sarja takıyor ve daha telefonda bir soyulma bile yokniye anlattım bunları? şunun için : stabil olmasına stabil ama kime göre, neye göre.
iPhone 5s' e android 7.0 ne zaman gelir mi yazmışsın, yoksa ben mi yanlış okuyorumbende 5s var android 7.0 ne zaman gelir?
Dalga geçiyorum zateniPhone 5s' e android 7.0 ne zaman gelir mi yazmışsın, yoksa ben mi yanlış okuyorum.. iOS 10 gelir iPhone 7 tanıtıldıktan sonra
.