Iphone 5 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mebuer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mebuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.

Şimdi iphone 5 almayı düşünüyorum ama internetten değil de mağazadan almayı planlıyorum.Şu anda en uygun yer neresidir 2 sene garantili alabileceğim.Bilenlerden yardım istiyorum

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güzel telefon pişman olmasın.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Gold,teknosa,bimeks,electroworld vs dolu.Hızlı ve güzel cihaz ama bataryası bıktırır yakında .
İphone 5 kullanıyorum

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vatan Bilgisayar ın haftasonu indirimlerini bekle onlar iyi indirim yapıyorlar

caglarozsir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bimeksten aldım. Şarjdayken dokunmatik sapıtıyor. Söylenene göre orjinal şarj cihazı kullanmadığım içinmiş. Bimeksten satın aldım kutudan çıkan şarj aletini kullanıyorum. O yüzden biraz olumsuz bakıyorum. Teknosa pahalı. Gold'u tavsiye ederim.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.

Şimdi iphone 5 almayı düşünüyorum ama internetten değil de mağazadan almayı planlıyorum.Şu anda en uygun yer neresidir 2 sene garantili alabileceğim.Bilenlerden yardım istiyorum

Yerinde olsam iPhone 5 değilde,iPhone 5S almanı öneririm.Hem iPhone5'e göre hata düzeltmeleri vs performans artışı gibi farklar var. ;)

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bimeks yada media marktan al derim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gold,teknosa,bimeks,electroworld vs dolu.Hızlı ve güzel cihaz ama bataryası bıktırır yakında .
İphone 5 kullanıyorum

Öyle demeyin hocam, İphone5 kulanıcısydım 1 ay önce şarj hızlı gidiyor diye s4 aldım allah seni inandırsın derler ya gelen gideni aratır o biçim, şarj yarım gun anca gıdıyor s4 te İphone5 i özlüyorum :)