• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone 5 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mebuer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mebuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.

Şimdi iphone 5 almayı düşünüyorum ama internetten değil de mağazadan almayı planlıyorum.Şu anda en uygun yer neresidir 2 sene garantili alabileceğim.Bilenlerden yardım istiyorum

Gold,teknosa,bimeks,electroworld vs dolu.Hızlı ve güzel cihaz ama bataryası bıktırır yakında .
İphone 5 kullanıyorum

Vatan Bilgisayar ın haftasonu indirimlerini bekle onlar iyi indirim yapıyorlar

Bimeksten aldım. Şarjdayken dokunmatik sapıtıyor. Söylenene göre orjinal şarj cihazı kullanmadığım içinmiş. Bimeksten satın aldım kutudan çıkan şarj aletini kullanıyorum. O yüzden biraz olumsuz bakıyorum. Teknosa pahalı. Gold'u tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba.

Şimdi iphone 5 almayı düşünüyorum ama internetten değil de mağazadan almayı planlıyorum.Şu anda en uygun yer neresidir 2 sene garantili alabileceğim.Bilenlerden yardım istiyorum

Yerinde olsam iPhone 5 değilde,iPhone 5S almanı öneririm.Hem iPhone5'e göre hata düzeltmeleri vs performans artışı gibi farklar var. ;)

Gold,teknosa,bimeks,electroworld vs dolu.Hızlı ve güzel cihaz ama bataryası bıktırır yakında .
İphone 5 kullanıyorum

Öyle demeyin hocam, İphone5 kulanıcısydım 1 ay önce şarj hızlı gidiyor diye s4 aldım allah seni inandırsın derler ya gelen gideni aratır o biçim, şarj yarım gun anca gıdıyor s4 te İphone5 i özlüyorum :)