Iphone 5 garanti ile birebir degisim yapılır mı?

Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar oncelikle merhaba benim iphone 5 im de bir kac sorun var sorunlar şöyle ;
- bataryam cok cabuk bitiyo bozuk yani
- batarya %29 oldugunda bile telefon kapaniyor
- ses acayip kısık çıkıyor hoparlör bozuk büyük ihtimal(baska iphonelarla karşılaştırdim)
birde kasmalar var hafiften. Telefonu garantiye yollamak istiyorum telefonu birebir değişim yaparlar mi acaba? birde renk degisimi yaparlar mi yani baska renk bi iphone 5 verirler mi?
teşekkürler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Batarya hoparlör vs degistirip de verebilirler, değiştire de bilirler hatayı düzeltip duzeltemeyeceklerine bağlı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşımın cihazı bozuldu iphone 5 ekran sarar dı sonra birden gitti, dışı bıraz yıpranmıştı fatura v.s. yoktu orjınal apple kendı garantisi vardı, başarıya götürdük 1 hafta sonra bize kullancıı hatası denılerek 780 TL fiyat çektiler telefonu almadı kservıste bıraktık 1 gün sonra apple yi aradık durumu anlattık imei nuamrası fi,lan verdık servis durumunu v.s. sorun hakkında kısa bilgi aldılar ve konu ile yakından ilgileneceği dendi, ertesi gün gittik başarıda ki servis elemanı telefonunuz değişim yapılacak karar değişti 1 hafta içierinde ücretsiz olarak değişim kararı alındı, fazla uzattım herhalde kusura bakmayın 1 en fazla taş çatlasın 15 gün.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaslar oncelikle merhaba benim iphone 5 im de bir kac sorun var sorunlar şöyle ;
- bataryam cok cabuk bitiyo bozuk yani
- batarya %29 oldugunda bile telefon kapaniyor
- ses acayip kısık çıkıyor hoparlör bozuk büyük ihtimal(baska iphonelarla karşılaştırdim)
birde kasmalar var hafiften. Telefonu garantiye yollamak istiyorum telefonu birebir değişim yaparlar mi acaba? birde renk degisimi yaparlar mi yani baska renk bi iphone 5 verirler mi?
teşekkürler.

Sana tavsiyem KVK vs.. yerine direk Apple Store' a götür, genelde birebir değişim yapıyorlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Apple store de randevu sistemi mevcut randevu düşürebilirsen çok iyi oraya git telefonu başka bir cihaza bağlıyorlar cihaz uyarı verir ise direk değişim yapılıyor. Hemde sen oradayken.

Reaksiyon puanı
1
teşekkürler randevu almaya caliscam insallah bos yer bulurum