Xperia'ı küçümsemiştim ama iyi telefonmuş Xp. zbende xperia z yi incele derim
Aynen bende senin gibi düşünüyorum WP8 şuan başlangıçta ve eksiklikleri olduğu için göz ardı edemem. İleride keşke Lumia alsaydım demek istemiyorum.Şuan bende 4S var ve 5 ten fazla fark yok.S3 desem 1-2 sene önce samsung telefonum vardı ve benden çok müsteri hizmetleri kullandı bozulmaya yatkın gibi. Bunun için Lumia almayı düşünüyorumiphone5 vs lumia920 : dakika 4 ten sonra performasn kıyaslaması var.izlemeni tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=ZCVdB3hEJWU
galaxy s3 vs lumia920 : bunun tamamını izleyebilirsin.performans hakkında bilgin olur.
http://www.youtube.com/watch?v=wljCcyaC3JU
kişisel tercihim eksikliklerine rağmen lumia olur.yeni bir platform olması heycan verebilir.kamerası,video çekimindeki hareket önleyicisi,ekranı,kablosuz şarjı gibi özellikleri hoşuma gidiyor.bunların yanısıra birçok eksiklik var wp8 de.
zamanla düzeleceğini düşünenlerdenim.
lumia almazsan iphone5 öneririm.hiç değilse şeklin olurşaka bir yana iphone herzaman güzeldir.
en son tercihin olarak s3 al derim.artık çok kişide var ve piyasanın krallarından birisiyken demode oldu sanki![]()
şimdiden hayırlı olsun alacağın telefon.
Al bak nazara geldi https://www.facebook.com/ShiftDelete.Net ilk haberi okuiphone'un uygulama zenginliğine eş değer tek platform android. bu yüzden ios platformundan android dışına geçmeni önermiyorum. cihaz olarak lg nexus 4 favorim. fakat henüz türkiye piyasasına giremedi. o gelene kadar samsung galaxy note 2 tacı elinde tutuyor.
Al bak nazara geldi https://www.facebook.com/ShiftDelete.Net ilk haberi oku![]()
Xperia değil de Htc One X+ bana uyar gibi. Ama şu durum var bende Nokia bağımlılığı; şu şekilde tanımlıyım En kötü telefon Nokia da olsa bile dünyanın parasını verip alıcak kadar.Dostum ben s3 kullanıcısıyım ve gayet memnunum ama telefonu ne amaçla daha fazla kullanacağınıza da bağlı. Mesela S3'ün müzik performansı vasat. Oyun, internet performansı ve şarj süresi çok iyi. S3 öneririm yani.
Bence ios ve android'den şaşma derim. İos kullanmışssın, androidli bir telefon kullanmamışsın sanırım.
Alternatif olarak Htc one X+ alabilirsin veya sony xperia z'yi bekleyebilirsin. Eğer bekleyebilirsen xperia al derim. İlk defa sony'nin bir telefonuna bayıldım![]()
S3 te çok hafif elime aldığımı bile farkedemiyorum. Kuvvetli bir rüzgarda elimden uçma korkusu oluşabilir gibime geliyo yada fazlamı abarttım.5800 a kadar bende hep nokia kullandım. Bu forumda da başka konularda birkaç kez dile getirdim şuan Nokia Lumia almak için çok erken. Kaldı ki Lumia nın sorunları belirtilmiş bazı forumlarda onları da okumanı tavsiye ederim.
S3 Kullanıyorum. Bir kere bile ram yetmiyor yada ram yüzünden kasma yaşamadım. aynı şekilde işlemci yada başka bir bileşenden dolayı hiç kasılmadı tel. Bildiğin bilgisayar alıyorsun... Ses ve müzik performansı vasat denilmiş bendeki cihaz root lu ve biraz Custom Rom işinden anlarım. O sebeple AC!D olsun Beats Audio olsun değişik modları uyguladım ve sonucunda canavar gibi hemde kendi kulaklıkları ile..... son ses dinleme şansın yok. bütün gün kulakların çınlıyor..... Ayrıca Android modlamaya geliştirilmeye müsait bir platform. istediğin gibi kurcala değiştir. ekle çıkar ....
İphone ise tam bir kapalı kutu. al kullan memnun ol politika bu. ancak itunes yoksa bilgisayarda basit bir dosya atmak bile sorun oluyor... ayrıca android te bedava olan uygulamalar ios lar için ücretli çıkıyor. (angry birds)
Bilgisayar entegrasyonu konusunda nokia önceden beri iyidir hakkını yiyemem. Fotograf konusunda nokia isterse 100 Mpixele çıksın farketmez sony gibi hiçbiri resim çekemez.
S3 tek elle kullanılamıyor. büyük ekranların sıkıntısı. araba sürerken falan hak getire... Note'u hiç söylemiyor 2 elle bile zor
Sonuç olarak s3 ten memnunum. Benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. İyiki almışım dedim. Lumia yada iphone için bunu soyleyebileceğimi zannetmiyorum.
Xperia değil de Htc One X+ bana uyar gibi. Ama şu durum var bende Nokia bağımlılığı; şu şekilde tanımlıyım En kötü telefon Nokia da olsa bile dünyanın parasını verip alıcak kadar.