iphone 5 Deji batarya

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar.
İphone 5 telefonumda bataryanın değişmesi gerekiyor ve bende deji bataryayı uygun görüyorum.Ancak bataryayı yenilemem durumunda bile 3g açıkken 2 saat bile ekran süresi alamayacağımı da düşünmekteyim.Günümü kurtaramam diyorum.Sizce telefonu değiştirinceye kadar deji batarya ile idare edeyim mi yoksa boşuna mı para vermiş olurum iphone 5 için ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
eski kullandığım galaxy s4 telefonuma almıştım bu bataryayı ve gayet memnundum. şuan eşim kullanıyor ve 1 gün rahat gidiyor şarjı. 2 senedir kullanılmakta ve ilk günkü gibi.

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
bende daha önce galaxy s2 telefonuma kullandım daha iyi bir performans sunmuştu.Ancak bu telefonumda ios 10.1.1 versiyonu yüklü.Güncellemeye korkuyorum 10.2 ye.Yine şarjı çabuk bittiğini söyleyenler var.Deji batarya kurtarabilir mi acaba ios 10 sürümlü iphone 5 ' i.Bu merak konusu :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bataryanın telefonun sürümüyle ne gibi bir alakası var anlayamadım? iphone modellerinde nasıl performans veriyor bilmiyorum ama 1 günü çıkarıyorsa sürümü 1 de olsa 10 da olsa aynı gün gider mantiken.

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Sürüm farkeder.Mesela android 4 ile 7 arasında batarya performasında değişiklik olacaktır.Çünkü daha fazla özellik eklenmiştir.Bu da batarya için daha fazla yük demektir.Daha fazla özelliği daha iyi batarya performansı ile sunabilir mi orası şirketin becerisine kalmış bir durum.Özellikle ios 10 batarya konusunda oldukça sıkıntılı bir sürüm.Tabi batarya süresini iyileştirdi diyenlerde var ama genel olarak bir çok kullanıcı ios 10'un batarya süresini düşürdüğünü söylüyor.Benim bataryam bozuk olduğu için ben yorum yapamam.Ancak iphone 5 ve 5s lerin 3g açık olunca 1-1,5 saat gibi bir ekran süresi ile bataryanın bittiğini söyleyenler var.Benim bozuk bataryada hemen hemen 1 saatte bitiveriyor 3g açılınca.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
at o telefonu. androidde yeni sürüm gelince batarya tüketimi azalıyor. her sürümde böyle olmuştur. iosu neresinden tutsan elinde kalıyor.