iPhone 4'ün bittiği an! VİDEO

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone un bitip bitmediği satışlarla belli olur. ister Apple ister Samsung sonuçta hepsi ithal.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu ürünleri taşımak problem değil. (note hariç :)
Desire hd ve hd2 için defalarca aynı şey söylendi taşıması problem cart curt.

Sizin taşıdığınız nokialardan daha rahat taşınıyo. Daha rahat hareket ediyorsunuz

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ses sorununu giderip, birazdan tekrar yüklüyoruz. Bilgisayarınızın alıcıları ile oynamayın :D

Edit: ses sorununu gideremedim arkadaşlar. Sanırım kaydederken stereo ses kaydında sorun oldu. Zor şartlar altında kaydettim.

Kulaklıkla değil de, hoparlörle dinlerseniz daha iyi olur.

hoparlörlerde de ses sorunu var çok stereo kaçmış :D

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4'ün bittiği an! nedir ya :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
1 sene önce çıkmış bir telefonla daha yeni çıkan bir telefonu karşılaştırıp iphone'u bitren bir telefon olarak lanse etmeniz Samsung'un değil Apple'ın başarısıdır :) Buradan da anlaşılacağı üzere Apple'ın ürünleri her zaman zamanının ötesinde olabilmeyi başarabilmiş ürünlerdir :)
galiba sende bir iphone var hayirli olsun iyi günlerde kullan ,ama benim hic bir zaman iphonem olmadi ,sebebide iphone olamadigimdan degil , bos yere hava atamayi sevmem ,yani sirf hava olsun diye iphone almam ,cünki iphonede tek olay havadir ,demissinizki 1 yil önceki telefon , evet iphone bayagi bir tutuldu ,pazarlama politikasi ,reklam politikasi digerlerine oranla cok üstün daha iphone 5 gelmeden reklami yapiliyor ve insanlari buna hazirliyorken bu taktigi görmemek icin bu konulara ilgisiz olmak lazim ,bu arada nexus one ,cihaz olarak iphone 4 den daha üstün bir telefondu ,ayni sekilde htc desire de öyle bunlar 1.5 yili gecmis telefonlar ,htc hd2 2 yil önceki telefon hala iphone 4 den daha üstün ,ama nezaman bu saydigim cihazlar hakkinda bir reklam yada bir basin aciklamasina benzer bir sey gördünüz ,eger bu politikayi bunlar da uygulamis olsa acaba iphone nin yeri nerede olurdu ,veyahut iphone bunlar gibi bir tanitim politikasi takip etse acaba onun durumu ne olurdu ,özellikle ios 1-2 serisi cok basarsiz ,özelliksiz bir systeme sahipti ,kac yil öncenin teknolojiesi olan bir bluetooth olayini dahi adam akilli kullanmaniza olanak vermeyen bir sistemi insanlara cok süpermis gibi gösterilen bir telefonu nekadar basarli olarak lanse edebilirsiniz

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
iphone popüler kültür telefonu bence 1 kere en iyi'yi sundular sonra piyasa'da çok güzel tutunmayı bildiler tabi bu nasıl oldu müthiş pazarlama reklam taktikleriyle telefondaki en ufak bir değişiklikle insanları kandırmayı başardılar ve sürekli yenisini piyasa sürüp insanları kendi aralarında tüketim rekabetine dönüştürdüler.

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iPhone 4`ün bittiği yerde iPhone 5 başlar :lol: Şaka bir yana Samsung neyin peşinde anlamadım Allahtan 400 X 800 çözünürlükten vazgeçmiş :biggrin:

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
cebe tabiki sığar. ayrıca şunu bilmeniz yeterlidir artık kıyaslamaya gerek yok apple naparsa yapsın en iyisi yada en güçlüsünü üretemeyecek.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
[video=youtube;jlgVLblVSu8]http://www.youtube.com/watch?v=jlgVLblVSu8&feature=topvideos_science[/video]

Offical Video suymuş :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O iş hiç belli olmaz işte :turned:

apple bir donanım üreticisidir ancak kendi donanımını kendi üretmez , satın alır birleştirir ve pazarlar işte bu yüzden apple ürünlerine bir pazarlama strejisi denir çünki her zaman daha iyisi vardı ancak onlar göz boyadı.

Iphone nun %30 unu samsung yaptını düşünürsek ayrıca samsung un kendi ekranını , kendi ram ini kendi işlemcisini kendi pilni etc. herşeyini üretiiğini biliyoruz

apple gibi bir 2. firma HTC dir oda herşeyi etraftan satın alır birleştirir satar . şimdi işletim sistemini de google sağladıgına göre üreticinin kendisinden daha güçlü nasıl yapabilirsin ?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İPhone özelliklerinden dolayı satan bir telefon değil ki bu telefon onu bitirsin. Ve İphone sadece satış rakamlarıyla diğer telefonlarla kapışabilir. Popülerlik onu iyi bir telefon yapmaz.
[video]http://www.izlesene.com/video/bir-iphone-la-neler-yapilabilir/376872[/video]

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
apple bir donanım üreticisidir ancak kendi donanımını kendi üretmez , satın alır birleştirir ve pazarlar işte bu yüzden apple ürünlerine bir pazarlama strejisi denir çünki her zaman daha iyisi vardı ancak onlar göz boyadı.

Iphone nun 0 unu samsung yaptını düşünürsek ayrıca samsung un kendi ekranını , kendi ram ini kendi işlemcisini kendi pilni etc. herşeyini üretiiğini biliyoruz

apple gibi bir 2. firma HTC dir oda herşeyi etraftan satın alır birleştirir satar . şimdi işletim sistemini de google sağladıgına göre üreticinin kendisinden daha güçlü nasıl yapabilirsin ?

Dediklerinize bende katılıyorum ve farkındayım.Ama yeni iPhone`un 4S,4GS yada 5 falan filan herneyse ne olursa olsun Samsung Note ile kıyaslamak gerekirse tabi düşük yada yüksek özellikli olduğunu şuan için bilemeyiz çünkü daha telefonun kesin olarak özellikleri belli bile değil.Kimi ekranı 4" olacak diyor,kimi 8 Megapiksel kamerası olacak diyor.kimi Retina HD ekranla gelecek diyor....

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Fiyatı 1500 tl olursa hemen alırım .:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
galiba sende bir iphone var hayirli olsun iyi günlerde kullan ,ama benim hic bir zaman iphonem olmadi ,sebebide iphone olamadigimdan degil , bos yere hava atamayi sevmem ,yani sirf hava olsun diye iphone almam ,cünki iphonede tek olay havadir ,demissinizki 1 yil önceki telefon , evet iphone bayagi bir tutuldu ,pazarlama politikasi ,reklam politikasi digerlerine oranla cok üstün daha iphone 5 gelmeden reklami yapiliyor ve insanlari buna hazirliyorken bu taktigi görmemek icin bu konulara ilgisiz olmak lazim ,bu arada nexus one ,cihaz olarak iphone 4 den daha üstün bir telefondu ,ayni sekilde htc desire de öyle bunlar 1.5 yili gecmis telefonlar ,htc hd2 2 yil önceki telefon hala iphone 4 den daha üstün ,ama nezaman bu saydigim cihazlar hakkinda bir reklam yada bir basin aciklamasina benzer bir sey gördünüz ,eger bu politikayi bunlar da uygulamis olsa acaba iphone nin yeri nerede olurdu ,veyahut iphone bunlar gibi bir tanitim politikasi takip etse acaba onun durumu ne olurdu ,özellikle ios 1-2 serisi cok basarsiz ,özelliksiz bir systeme sahipti ,kac yil öncenin teknolojiesi olan bir bluetooth olayini dahi adam akilli kullanmaniza olanak vermeyen bir sistemi insanlara cok süpermis gibi gösterilen bir telefonu nekadar basarli olarak lanse edebilirsiniz

Bir kere iphone hava atma telefonu değildir.Başkaları hava atmak için alıyor diye bu telefonu suçlayamazsınız.Bende iphone yok elime bile almadım hayatımda.Sadece amcamda gördüm ve telefona aşık oldum 15 saniyeliğine gözümün önünde birini aradı ve tamam dedim param olsun koşa koşa alacam.İphone bir pazarlama başarısı olabilir ama işletim sistemi sayesinde güçlü donanımlı telefonlardan bile iyi çalışıyor.Telefon piyasasında önce Apple'ın adı geçer.Herşey önce iphone'da piyasaya sunulur sonra android,bada falan.He ben android taraftarıyım orası ayrı ama iphone her halükarda muhteşem bir telefon hakediyor bence.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
muhtesem bir telefonmu yanlis anlamayinda iphone belki sizin acisinizdan muhtesem olabilir dogrudur bence iphone yolun sonuna gelmis artik android den calmalariyla kendine degisiklik yapmaya calisan bir cihaz olacaktir ha bakin ilerde live wallpaper olayini pencerelere gecis olayini internet üzerinden sync olayini daha androidin yaptigi bir cok özelliklerini kendine katacaktir yani belki ozaman muhtesem olacaktir ,dedigim gibi daha bluetooth ile müzik ve dosya transferi yapamayan itunes bagimsiz müzik yüklenilmeyen ,baska bir pc ile baglandiginde müsik listesi tepe takla olan bir sistem muhtesem olamaz , bu arada ben iphoneleri kiran birisiyim yani ,kendimin olmadi ama iphone sahiplerine simkiran jealbreack yapan uygulamari beles yükleyen biriyim ama benim icin ,iphone coluk cocugun hava telefonudur ,adam uygulama yüklemesinden bir haber iphone aldim diye hava atan cok insan var

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
samsunugun bu adımından sonra apple ın iphone4g-4s-5 (adı her neyse artık) adımını beklemek lazım
acaba galaxy note kulakta nasıl durur ? :D boyutları 5.3'' olan bi aleti kulakta tutmak pek kolay olmasa gerek :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla orasını bilemem.Çoğu kişi hava atmak için alıyordur olabilir.Ama diğer bir kısımda başka amaçlarla alıyor ve de genelde karşılığını alıyorlar.Ha şöyle bir şey olsaydı iphoneda android yüklü olsaydı o zaman muhteşem bir telefon kelimesini çok hakederdi bence.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Çok uzun süreli olmasa da belirli zaman aralıklarıyla iphone4'e kadar neredeyse hepsinden kullandım ve ne yalan söyleyeyim bir kullanıcı olarak hiçbir haz alamadım. iphone işletim sistemi, kullanımı vs. çok sığ geldi. jailbreak bile yapsan normal bir kullanıcının kitaplıkları ekleyip de tam anlamı ile yazılım yükleyip kullanabilmesi oldukça güç. Tek başarılı yanı ekranı diyebiliriz ama o konuda da artık yeni çıkan cihazlarda da hiç fena bir görüntü yok açıkçası. Apple firmasının kendisine gelirsek şuan dünyanın en büyük tekelci firmasıdır.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
galaxy note telefon değil tablet olmuş gerçekten... o kadar büyük bir telefon çok saçma bence... özellikleri iyi ama dediğim gibi çok büyük... fiyatıda ona göre bayağı bir büyük olacaktır...

hiç beğenmedim ben...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1 sene önce çıkmış bir telefonla daha yeni çıkan bir telefonu karşılaştırıp iphone'u bitren bir telefon olarak lanse etmeniz Samsung'un değil Apple'ın başarısıdır :) Buradan da anlaşılacağı üzere Apple'ın ürünleri her zaman zamanının ötesinde olabilmeyi başarabilmiş ürünlerdir :)

arkadaşımın dediğine tamamen katılıyorum sonuçta bugun samsung cıkartır bı bakarsın yarın apple 6 inç lik telefon cıkartır bugune bakmamak lazım sadece!

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Valla orasını bilemem.Çoğu kişi hava atmak için alıyordur olabilir.Ama diğer bir kısımda başka amaçlarla alıyor ve de genelde karşılığını alıyorlar.Ha şöyle bir şey olsaydı iphoneda android yüklü olsaydı o zaman muhteşem bir telefon kelimesini çok hakederdi bence.

hava atmak için kimse o kadar para vermez

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
arkadaşımın dediğine tamamen katılıyorum sonuçta bugun samsung cıkartır bı bakarsın yarın apple 6 inç lik telefon cıkartır bugune bakmamak lazım sadece!

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

hava atmak için kimse o kadar para vermez

Valla bazı tanıdıklarımda iphone 4 var.Özelliklerini sorsam bir tek kamerasının megapixelini söylerler bana.İos'un ne olduğunu sorsam tıkanır kalırlar, Allah bilir resimleri yakınlaştırıp uzaklaştırırken olan şey ne diye sorsam ne biliyim zoom falan derler multitouch veya çoklu dokunmatik yerine.Merak etme vermez diyorsun ama hava atmak için o kadar para veren çok insan var.Etraf şekil a'larla dolu.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İlk hangi telefonda görülecek diyordum, kısmet bu ürüneymiş. Cihazda barometre mevcut. Hava basıncını ölçen sensör. Aynı zamanda rakım ölçümü içinde kullanılabiliyor.