Ses sorununu giderip, birazdan tekrar yüklüyoruz. Bilgisayarınızın alıcıları ile oynamayın
Edit: ses sorununu gideremedim arkadaşlar. Sanırım kaydederken stereo ses kaydında sorun oldu. Zor şartlar altında kaydettim.
Kulaklıkla değil de, hoparlörle dinlerseniz daha iyi olur.
galiba sende bir iphone var hayirli olsun iyi günlerde kullan ,ama benim hic bir zaman iphonem olmadi ,sebebide iphone olamadigimdan degil , bos yere hava atamayi sevmem ,yani sirf hava olsun diye iphone almam ,cünki iphonede tek olay havadir ,demissinizki 1 yil önceki telefon , evet iphone bayagi bir tutuldu ,pazarlama politikasi ,reklam politikasi digerlerine oranla cok üstün daha iphone 5 gelmeden reklami yapiliyor ve insanlari buna hazirliyorken bu taktigi görmemek icin bu konulara ilgisiz olmak lazim ,bu arada nexus one ,cihaz olarak iphone 4 den daha üstün bir telefondu ,ayni sekilde htc desire de öyle bunlar 1.5 yili gecmis telefonlar ,htc hd2 2 yil önceki telefon hala iphone 4 den daha üstün ,ama nezaman bu saydigim cihazlar hakkinda bir reklam yada bir basin aciklamasina benzer bir sey gördünüz ,eger bu politikayi bunlar da uygulamis olsa acaba iphone nin yeri nerede olurdu ,veyahut iphone bunlar gibi bir tanitim politikasi takip etse acaba onun durumu ne olurdu ,özellikle ios 1-2 serisi cok basarsiz ,özelliksiz bir systeme sahipti ,kac yil öncenin teknolojiesi olan bir bluetooth olayini dahi adam akilli kullanmaniza olanak vermeyen bir sistemi insanlara cok süpermis gibi gösterilen bir telefonu nekadar basarli olarak lanse edebilirsiniz1 sene önce çıkmış bir telefonla daha yeni çıkan bir telefonu karşılaştırıp iphone'u bitren bir telefon olarak lanse etmeniz Samsung'un değil Apple'ın başarısıdırBuradan da anlaşılacağı üzere Apple'ın ürünleri her zaman zamanının ötesinde olabilmeyi başarabilmiş ürünlerdir
![]()
cebe tabiki sığar. ayrıca şunu bilmeniz yeterlidir artık kıyaslamaya gerek yok apple naparsa yapsın en iyisi yada en güçlüsünü üretemeyecek.
O iş hiç belli olmaz işte :turned:
apple bir donanım üreticisidir ancak kendi donanımını kendi üretmez , satın alır birleştirir ve pazarlar işte bu yüzden apple ürünlerine bir pazarlama strejisi denir çünki her zaman daha iyisi vardı ancak onlar göz boyadı.
Iphone nun 0 unu samsung yaptını düşünürsek ayrıca samsung un kendi ekranını , kendi ram ini kendi işlemcisini kendi pilni etc. herşeyini üretiiğini biliyoruz
apple gibi bir 2. firma HTC dir oda herşeyi etraftan satın alır birleştirir satar . şimdi işletim sistemini de google sağladıgına göre üreticinin kendisinden daha güçlü nasıl yapabilirsin ?
galiba sende bir iphone var hayirli olsun iyi günlerde kullan ,ama benim hic bir zaman iphonem olmadi ,sebebide iphone olamadigimdan degil , bos yere hava atamayi sevmem ,yani sirf hava olsun diye iphone almam ,cünki iphonede tek olay havadir ,demissinizki 1 yil önceki telefon , evet iphone bayagi bir tutuldu ,pazarlama politikasi ,reklam politikasi digerlerine oranla cok üstün daha iphone 5 gelmeden reklami yapiliyor ve insanlari buna hazirliyorken bu taktigi görmemek icin bu konulara ilgisiz olmak lazim ,bu arada nexus one ,cihaz olarak iphone 4 den daha üstün bir telefondu ,ayni sekilde htc desire de öyle bunlar 1.5 yili gecmis telefonlar ,htc hd2 2 yil önceki telefon hala iphone 4 den daha üstün ,ama nezaman bu saydigim cihazlar hakkinda bir reklam yada bir basin aciklamasina benzer bir sey gördünüz ,eger bu politikayi bunlar da uygulamis olsa acaba iphone nin yeri nerede olurdu ,veyahut iphone bunlar gibi bir tanitim politikasi takip etse acaba onun durumu ne olurdu ,özellikle ios 1-2 serisi cok basarsiz ,özelliksiz bir systeme sahipti ,kac yil öncenin teknolojiesi olan bir bluetooth olayini dahi adam akilli kullanmaniza olanak vermeyen bir sistemi insanlara cok süpermis gibi gösterilen bir telefonu nekadar basarli olarak lanse edebilirsiniz
1 sene önce çıkmış bir telefonla daha yeni çıkan bir telefonu karşılaştırıp iphone'u bitren bir telefon olarak lanse etmeniz Samsung'un değil Apple'ın başarısıdırBuradan da anlaşılacağı üzere Apple'ın ürünleri her zaman zamanının ötesinde olabilmeyi başarabilmiş ürünlerdir
![]()
Valla orasını bilemem.Çoğu kişi hava atmak için alıyordur olabilir.Ama diğer bir kısımda başka amaçlarla alıyor ve de genelde karşılığını alıyorlar.Ha şöyle bir şey olsaydı iphoneda android yüklü olsaydı o zaman muhteşem bir telefon kelimesini çok hakederdi bence.
arkadaşımın dediğine tamamen katılıyorum sonuçta bugun samsung cıkartır bı bakarsın yarın apple 6 inç lik telefon cıkartır bugune bakmamak lazım sadece!
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------
hava atmak için kimse o kadar para vermez