İphone 4S'in Az Bilinen 5 Özelliği

WooDy_WooDPeCKeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz günlerde iPhone 4S’in ülkemize girmesi ile birlikte, ülkemizdeki operatörler arasında da kıran kırana bir rekabet başladı.Şimdi çeşitli kampanyalarla elde edebileceğiniz iPhone 4S hakkında az bilinen birkaç özelliği belirtelim.

iPhone 4s sizin fotoğraf tarayıcınız olabilir.

Ücretsiz bir iPhone uygulaması olan Genius Scan ile birlikte, çektiğiniz fotoğraflarınızı pdf formatına dönüştürebilirsiniz.Bu uygulamanın en büyük özelliği fotoğrafladığınız cisimleri çerçeveleyebilmesi ve sadece o cismi pdf formatına dönüştürebilmesi..

iPhone 4S ile Wireless Yazıcılarınızdan Çıktı Alın.

AirPrint özelliği ile birlikte Wireless yazıcılarınızdan tek tıkla belge yazdırabilirsiniz.

İPhone 4S Digital Kameraların Oldukça Güçlü Bir Alternatifidir.

Yüksek çözünürlüklü 8 megapiksel kameraya sahip olan İPhone 4S ile, artık yanınızda extra bir kamera taşımaya gerek duymazsınız.Oldukça hızlı biçimde arka arkaya fotoğraf çekimleri yapabilir ve bunları düzenleyerek sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.

İPhone 4S Kişisel Kelimelerinizi Kaydeder.

iPhone 4S mesajlaşmada ve e-mail atarken kullandığınız kelimeleri kayıt altına alarak, daha sonraki yazışmalarda bu kelimelere çok hızlı biçimde ulaşabilirsiniz.

iPhone 4S wireless ile Hd Tvlerinize bağlanmanıza olanak sağlar.

Wireless özellikli bir televizyonunuz var ise iPhone 4S içindeki videolarınızı Tv üzerinden izleyebilir.Hd tadını çıkarabilirsiniz.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
apple'ın getirdiği yeni birşey yok yanii bu özellikler arasında. :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iyi de bunlar sadece apple'a has özellikler değil ki! bunları ilk olarak apple getirdi sanki! siz böyle poh pohlamya devam edin, hiç araştırma yapma gereği duymadan her haltı önce apple yaptı sanın siz böyle yapın ki apple yakında size bize de saçma sapan davalar açsın, ürünlerini 5000 liradan satsın!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
android'de yıllardır olan şeyler. gülümsetti

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi özelliği yada ürünü yapmak kadar onun tanıtımını pazarlamasını yapmak da önemli. misal, apple siri'yi duyurana kadar kaç kişi böle bi özellikten haberdardı? sonra apple düşmanları hortladı vay bu özellik yeni değil diye. cihazı özelliği tanıtamadıysan apple'ın suçu ne?

[MENTION=37079]blackmamba[/MENTION]; 5000den satıyosa alma güzel kardeşim, zorlayan mı var (: alanı var ki satıyo, niye fiyatını kırsın ki satılan ürününün?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şimdi bu elmacılar hiç bir program yardımı olmadan sesle mesajda yazamaz :D :D

Reaksiyon puanı
189
Bir Apple kullanıcısıyim ama bunlar tamamıyla ya estra yazılım ya da iOS 5'in getirileri. Kaldı ki kişisel kelime muhabbeti daha önce de vardı. 4S cihazına özgü bir tanım bulamadım burada (kameranın 8 MPx olması dısında).

radost1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple ürünlerinde son kullanıcıya sistemden %95 kullanım verir.Windows ta ortalama %60 verir.android de ise ortalama %75 verir.Başka bir artı yanı bence yok.Teknolojiye en yakın olanlardan biriyim.Direk satışını yapıyorum.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
bu özelliklerine neredeyse hepsi türkcell t20 de bile var..Yani t20 de bile olduğuna göre pek bi yenilik yok gibi

burakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone çok şekil ama yetersiz en çok almak istediğim telefon ama bi radyosu bile yok

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İphone 4s kullanıcısıyım tek hoşuma giden şeyi (İphone 4 'e göre) kamerası ve Sirisi...

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
iphone çok şekil ama yetersiz en çok almak istediğim telefon ama bi radyosu bile yok
he ya bence tek eksik radyo, ama bir şey fark ettim kendi açımdan söylüyorum, eski telefonumda radyo vardı ve ben neredeyse hiç kullanmamışım.

Reaksiyon puanı
189
Radyo'yu Steve Jobs zamanında hiç bir iPhone'a asla koymayacağını açıklamıştı :) Çok da gerek yok ya :)

em1r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g ve wifi'ın bukadar yaygın olduğu zamanda bence de radyo ihtiyaç olmaktan çıktı.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iPhone need new design

--- Mesaj Güncellendi ---

yeni bir tasarıma ihtiyac var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle çift çekirdek diğer iphone modellerine göre büyük fark yaratıyor. iphone 5 le hiçbir farkı yok cpu bakımından. kullanıyorum 4s şu anda . arkadaşımın 4 ü kasmaya başladı ama bende hiçbir sıkıntı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iphone 4s gecmşi kayıt altına alırken tarih sırasına gore mı alır yoksa karısıkmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
radyo indiremiyonuz mu :) böle bi telefona bi kere bunlar bilgisayar tipli telefonlar kendileri belli özellikler koyar tasarımını size bırakır 2.5 milyarlık bilgisayar aldığınız da her türlü program bulamayabilirsiniz örneğin nero yani radyo konusunu kim açtıysa saçmalamış :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ıphone 4 s im var tasarım ve birde telefonda kasma donma yok onun dışında
fasa fiso samsung galaxy s2 galaxy note galaxy note 2 galaxy wonder sony experia s
nokia c7 nokia n8 lg optimus 3d hepsini kullandım evet radyosu olsa iyi olurdu ama mobil internet kullanıyorum zaten akıllı telefonun varsa internet vacip değil farz bu arada favorin galaxy note 2 belirteyimama her aldığım samsung bi arıza verdi mutlaka

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de 4s kullanıcısıyım telefonun çok hoş bi görüntüsü var kullanışlı bi cihaz. ömürlük cihazdır tavsiye ederim sony xperia z çıkarsa kaçırmayın mükemmel.