iphone 4s whatsapp sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suffa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benim iphone 4s de whatsap mesajlari ortalama 5 10 dakika gecikme ile geliyore neden ola bilir ?
--- Gönderi Güncellendi ---
benim ios 9.3.5 bu sorunu yasiyorum

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Başka bir ağ bağlantısı ve başka bir internet ile mesajlaşma uygulaması deneyip sonuçları bizimle paylaşırsanız sıkıntının WhatsApp'ta,telefonda veya internette olduğunu anlarız.

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benim ios 9.3.5 bu sorunu yasiyorum
Başka bir ağ bağlantısı ve başka bir internet ile mesajlaşma uygulaması deneyip sonuçları bizimle paylaşırsanız sıkıntının WhatsApp'ta,telefonda veya internette olduğunu anlarız.
Basqa bir ag denedim hepsinde oyle oluyo gecikmeli geliyo mobil veriyi bile kullaniyorum yine ayni sey

burakonrn22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Önce whatsappı silip tekrar yükleyin eğer aynı sorunla tekrar karşılaşırsamız telefonu sıfırlayınız...

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun olduğu gibi kaldı wp da onlain oldukdan 1 2 dakka bildirimler geliyo sonra yine gelmiyor

sarı panda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynısı bende de oluyordu. Şimdi ki iphone telefonlara göre eski olması ve eski olmasından kaynaklı güncelleme sonrası telefon ağırlaşıyor. Sorun bundan kaynaklı oluyor.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Sorun olduğu gibi kaldı wp da onlain oldukdan 1 2 dakka bildirimler geliyo sonra yine gelmiyor
Sıkıntının telefondamı,uygulamadamı hala bulamadık.Telegram yükleyip denermisiniz? O da aynı şekilde çalışıyorsa ona göre çözüm sunarız :)

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sıkıntının telefondamı,uygulamadamı hala bulamadık.Telegram yükleyip denermisiniz? O da aynı şekilde çalışıyorsa ona göre çözüm sunarız :)
Telegramda bir sorun yasmadim bildirimleri aliyorum ama