Basqa bir ag denedim hepsinde oyle oluyo gecikmeli geliyo mobil veriyi bile kullaniyorum yine ayni seyBaşka bir ağ bağlantısı ve başka bir internet ile mesajlaşma uygulaması deneyip sonuçları bizimle paylaşırsanız sıkıntının WhatsApp'ta,telefonda veya internette olduğunu anlarız.
WhatsApp'ın ayarlarından sistem durumunu sorgulamayı deneyin lütfen.benim ios 9.3.5 bu sorunu yasiyorum
Basqa bir ag denedim hepsinde oyle oluyo gecikmeli geliyo mobil veriyi bile kullaniyorum yine ayni sey
Nasil yapa bilirim o dediyinizi???WhatsApp'ın ayarlarından sistem durumunu sorgulamayı deneyin lütfen.
Simdilik sorun cozuldu qaliba tesekkur ederimÖnce whatsappı silip tekrar yükleyin eğer aynı sorunla tekrar karşılaşırsamız telefonu sıfırlayınız...
Rica EderimSimdilik sorun cozuldu qaliba tesekkur ederim
Sıkıntının telefondamı,uygulamadamı hala bulamadık.Telegram yükleyip denermisiniz? O da aynı şekilde çalışıyorsa ona göre çözüm sunarızSorun olduğu gibi kaldı wp da onlain oldukdan 1 2 dakka bildirimler geliyo sonra yine gelmiyor
onu denedim olmadi. Cihazi sifirladim yine olmadıen iyisi silip tekrar yüklemek
Telegramda bir sorun yasmadim bildirimleri aliyorum amaSıkıntının telefondamı,uygulamadamı hala bulamadık.Telegram yükleyip denermisiniz? O da aynı şekilde çalışıyorsa ona göre çözüm sunarız![]()