ProgramLama41
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Sony expria sola derim ne ararsan var içinde![]()
Abi telefon alacağım o yüzden sürekli mobil konuları takip ediyorum

Sony expria sola derim ne ararsan var içinde![]()
kocaman s3 odun gibi 4s ten hafif![]()
o sakın s3 ün heryeri plastik 4s'in heryeri gorilla glass cam olduğundan olmasın sakın ?
"sakın" kelimelerinden birisini boş yere kullanmışsın![]()
![]()
![]()
Sanırım iphone kullanıyorsunuz yada apple ürünü.aferim madalyanı ne zaman istersin ?
Sanırım iphone kullanıyorsunuz yada apple ürünü.
aferim madalyanı ne zaman istersin ?
Senin minicik ekrnlı 2 çekirdekli dediğin telefon 4 çekirdekliye kafa tutuyor ama :hammer: Donanımı yetersizken kafa tutabiliyorsa o telefon gerçekten bir telefondur ve ona laf atılamaz.Neyse ben ekmek partisindenim ne androidci ne ioscuyum :mrgreen:Bu soru hakikaten kabak tadi verdi. Ya minicik ekranli, cift cekirdek islemcili, her yerine erisimi kapali bir smartphone ile dev ekranli DÖRT cekirdekli ve ozgurlugun doruklarinda bir isletim sistemine sahip telefon nasil kiyaslanir ?
Benm böyle oğlum olsun 40 fırın fabrikası borcum olsun :biggrin:vaybe bu zaman da hangi oğul babasına S3 veya 4S alıyo duygulandım valla![]()
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:aşağı bako sakın s3 ün heryeri plastik 4s'in heryeri gorilla glass cam olduğundan olmasın sakın ?
Apple gorilla kullanmiyor ki
gidip s2 al bana göre yani genelde babalar gençler kadar oyun program kullanmıyo ki s2 al üstüde sana kalsın ayrıca söyle bişey var yok dersen apple al çünkü ios stabil bi işletim sistemidir android okadar stabilize değil bana göre ayrıca apple da gorilla glass kullanılıyo belirtiyim
bilgisayar seçer gibi telefon seçmekten vazgeçin artık. bunun ram'i daha çok bunun işlemcisi daha hızlı gibi kriterler telefonlarda pek önemli değil. üreticiler malını satabilmek için donanım artırıp duruyor ancak telefonlar donanım olarak doyum noktasına geldi.
sonuçta telefonda photoshop kullanacak ya da autocad ile çizim yapacak değilsiniz. ne gerek 4 çekirdekli işlemci?
Gorilla kullanilan telefonlarda ozelliklerin icinde gorilla glass belirtiliyor, ama apple urunlerinde oyle birsey gormedim. ayrica oyle olsa bu kadar kolay kirilmazdi. you tube a iphone 4s drop test yaz izle. s2nin cami kirilmazken 4s inki kiriliyor. tabi bunda govdenin yapisininda etkisi olabilir.
Telefonundan internete giriyor musun ? Giriyorsan orda hissedersin ilk olarak. Oyunlardaki akicilikda da kendini hissettirir. ama gunluk kullanim icin 4 cekirdek gerekli olmaya bilir, gene de cift cekirdek bile farkini hissettiriyor
iphone 3gs den sonraki modellerde gorilla glass kullandı. yani 4 ve 4s gorilla glass ekranlı. muhtemelen iphone 5 gorilla glass II ile gelecek.
internete girip ne yapıyorsun sistemi kasacak? 4S 'in kastığı bişey var mı internette nasıl hissedeyim?
oyun performansını da biliyoruz 4S'in.
şimdi ne gerek var 4 çekirdeğe ?