iPhone 4S Android Ne Demek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde enişte almış geçenlerde 250 TL.
Kamera Nokia'nın eskilerden iteleme denebilir.
Hikayeden HDR seçeneği var ama çalışmıyor.

Dokunmatik hassaslığı, uygulamalar birebir çalışıyor.
Tek sıkıntı Android kaynaklı saliselik gecikmeler.

Kasa orjinal iPhone kasası. Tabii elma birazcık farklı gibi duruyor.

Kapak tak kullan. Eğer kimseye hava atmayacaksanız iş görebilir gibi duruyor.
Bende düşünüyorum almayı.

Açılırken kafayı yedirten blackberry e tonla para basacağıma android iphone daha mantıklı geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple ne markası?? bilmeden yazışmayalım arkadaşlar.. Apple ABD malıdır..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çin mali iphonelerin hepsi aynı degildir güzeli var kotüsü var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonlar çin malı diye kötü olucak değil ben 6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok hertürlü bankacılık işlemini yapıyorum kamerasını filan aynı beklemeyin alakası yok ama görüntü aynı içeriğide çok iyi 300 tl ye göre mükemmel

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Gerçek İphone İşletim Sistemi İOS Adamlar Çinli Kopyada Üzerlerine Yok Her Türlü Telefonu Kopyalıyorlar Zaten Özelliklerini Karşılaştırırsan Orijinal İphone Kendini Belli Eder

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben iphone 4s android işeltim sistemli 64GB harddiskli son derece memnunum ürün çin malı değildir wietnam malıdır tabi her androidli iphone 4s bir olmaz sizinki demekki çin malı. normal ios işletim sistemli iphonun yaptıgı herşeyi yapıyor çok memnunm. normal iphoneları toptan alıp satıyorlar tabi ios işletim sistemiyle satamıyorlar çünkü yasal değil bu yüzden ios işletim sistemini silip androidi yükleyip satıyorlarki yasal olsun.. benim androidli iphone süper hızlı dokunmatiği falan gerçeğiyle birebir ve googleplay daki tüm oyunları kasmadan çok rahat şekilde oynayabiliyorum. androidli iphoneları almak isteyenler bence alsınlar ama dikkat etmeleri gereken tek husus sadece üretim yerinin çin değilde wietnam olmasına dikkat etsinler.

yav he he diyemeden geçemedim bu teknoloji üzürlü arkadaşa :D ios u siliyormışmışta android yüklüyorlarmışmış :D ah şu aciz 3 kağıtçı satıcılar bir buraya dandanmasanız daha iyi olacak :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kedidir o kedi. çakma iphone dur uzak dur

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
yav he he diyemeden geçemedim bu teknoloji üzürlü arkadaşa :D ios u siliyormışmışta android yüklüyorlarmışmış :D ah şu aciz 3 kağıtçı satıcılar bir buraya dandanmasanız daha iyi olacak :)

ıphone4s 3,5'' değil mi? bu çakma 3,2'' nasıl aynı? orjinal'i varken çakma almak sağlığa zararlı...

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tamamen dolandırma kardeşim boşver bakma onlara en iyisi ios yüklü olanı ve orjinal olanı diğeri çin malı ve yasal değil diye biliyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ya bu okurların hep de eniştesi almış bu çakma telefondan ve memnunmuş :D
o iosu silip android kurmaları da efsaneymiş ya steve jobs yaşasaydı yeminle işe alırdı :D puahahah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1:abicim piyasada dolandırıncı çok bir çakma androidli var birde gerçek androidli 35o tl den aşagı olan lar çakma androidli ben 400 e aldım kafam rahat 1 yıl oldu daha sıkıntı yok ucuz diye alma 400 tl ye bulursan al

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
O satıcılar sorun bakalım iphone kasasına nasil Android yüklüyor lar nasil üstün bir zeka ürünüdür yada onu yapabiliyor iseler Nokia lara Android yüklenebiliyormu bir sorun bakalım.Beyin bedava

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ahaha hic güleceğim yoktu ios silip android yükleyip wietnam malı olacakmış birde . Cocuğum olsan cebine ilaç koyar polise verirdim ne sallamışsin be arkadas

Battı balık yan gider hey hey.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
iOS silinip Android yüklendiğini de duydum ya daha yorum yapamıyorum.

Aslında en iyisi Android işlemcili olanlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ya bu okurların hep de eniştesi almış bu çakma telefondan ve memnunmuş :D
o iosu silip android kurmaları da efsaneymiş ya steve jobs yaşasaydı yeminle işe alırdı :D puahahah

rahmetli yasaydi bunu yapan yasamazdi en iyi ihtimal Gen filmindeki gibi bir akil hastanesine kapatirdi olene kadar cikartmazdi bu sadece delilik ios silinip android kurma yada lumia'daki wp8'i silip androit kurmaya kalkmak gerceklesemese de dusunmek bile sacma .

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
sadece burada değil samsung yazısı yapıştırılmış s3 diye 600tl ye satan siteler var.tamamen orjinal diyorlar birde.halbuki bildiğin çinmalı taklit telefon.3 günde elinde kalır ama cahil cühela kısmı kandırıyorlar neyazıkki.
araştırmadan internetten kimse birşey almasın.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oha kombo yapmışlar.Hiç duymamıştım böyle bişey

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar çin malı demek kaçak demek fakat bizim ülkemize kaçak olarak sokulduğu için adı kaçak senin burda aldğın orjinal iphoneler yeni model diye aldğın telfonlar yurt dışında 8 9 yıl önce kulanıma acılmış piyasaya sürülmüş ürünlerdir bunun araştırmasını yaptım suanda dünyada kulanılan bütün cep telfonlarının bordları çinde üretiliyor zaten dünyaya cep telfonunu tanıtan ilk ülke çin dir nokia fabrikası bile telfonun parçalarını çnden ithl ediyor adı nokia burda telfonların değil markaların yarışı var içindeki işletim sistemleri tamamen çin muhendislere aittir bilginize sadce dil işletimini çeviri olarak telfona atıp kaaın üzerine markayı basıp logoyu atıp arkasına patend aldıkları için barkotu basıyolar olay bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler şunu iyice bilin!

teknik olarak ios yüklü bir telefona android kesinlikle yüklenmez. çünkü kare sayıları ve parametreleri birbirine tamamen uyumsuz. yoksa ios'a çıkan bir oyunu android te çalıştırıdı.
bunu anahtar gibi düşünün.örn, bir kapının anahtarı diğerini açmaz. ancak o anahtarın benzeri açar.

adam iphone kasasının içine android devreleri takıyor. yani sadece kasa iphone gibi, iç kısımdaki parçalar tamamen ne olduğu belli olmayan android telefonları çalıştıran elektronik devrelerle dolu.

yani adam size ismi belli olmayan android bir telefon satıyor.

ayrıca iphone ABD malı ama çin de üretiliyor. çünkü üretim maliyeti düşük. yapılan sözleşmeler gereği "made in china" yazıyor. yani kullanılan malzemeler apple firmasının kontrolünde. bizim piyasada çin malı dediğimiz artık bir deyim haline geldi. yani kalitesiz ürün anlamında kullanılıyor. bir zamanlar rus malı gibi :cool:

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Çin Malından Uzak Durun

korisss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamın biri almış ta memnunmuş.. arkadaşım şaka mı yapıyorsun vietnammış. apple iphone 4s 4 5 her neyse ios yüklüdür yüklü değilse çakmadır. memnunum diyorsan eğer orjinal apple görmemişsin demekki. burda memnunum deyip nie bütçesi az olanları dolandırılmaya teşvik ediyorsun ? telefoncusun sen galiba ha?