iPhone 4S Android Ne Demek?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cin malindan uzak durmak en iyisi, sar degeri bakimindan en berbat uretimi cin yapiyor,

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bildiğin çin malı dün bende sanalpazar da gördüm 500-600-800 kime kaça okuturuz düşüncesinde millet.

Kimi insanları bu şekilde salak yerine koymaları kimilerini düpedüz kandırmaları... Yazık günah gerçekten.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Böyle durumlar için şikayet mercisi bile yok. Aslında site yönetimi bu konuya çözüm bulmalı

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şikayet edilebilir aslında.
Ancak site kurallarına uygunsa bir yaptırım yapılmaz.

Dün birine bişey sordum ters bir cevap verdi, bende hafiften damarına bastım, 3. mesajında küfürler havada uçmaya başladı.
Şikayet ettim direk üyeyi sildiler.

Ancak dediğim gibi adam site kurallarına aykırı bir iş yapmıyorsa mal onun.
3 e alır 300 e satar kimse bişey diyemez malesef.

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben dün soru sordum satıcılara. 2 satıcıdan cevap gelmiş:

Ipphone 4S Android hakkında: "Urun 1. Sinif yurydisi kayitlidir cjn maki." diyor.

Orijinal iPhone 4S 32 GB Android: "yüklenmiyor.imei kaydı için androidli" diyor. iOS yükeniyor mu diye sormuştum.

Yaklaşık 8-9 yıldır internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Tam olarak emin olmadan hiçbir şey almam. Websitenin, satıcının ve ürünün güvenirliği önemli...

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gittigidiyor.com bu ürünleri kaldırmış... :)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ürünler meydanda yok. Çin malı olsa gerek. :)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
en baba özgür iphone demek. darısı apple iphone ların başına. buraksın apple bu ios u artık.

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
en baba özgür iphone demek. darısı apple iphone ların başına. buraksın apple bu ios u artık.

Apple iOS'u bıraksa, Android mi kullanacak yani? :D iOS'suz iPhone'lar orijinal mi oluyor? Çakma çin malı gibi duruyorlar...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
fake demek:D
ayrıca ios işetim sistemine sahip biri androidi napsın uygulamalar paralı diye olabilir ama jailbreak le oda çözüldü:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldım. Lanet olsun ya. Başıma bela oldu. Kendi param ile beni terbiye ettiler. İlk gelen telefon dondu. Sonra bi tane daha telefon gönderdiler. O da 2. el. Tabiri caizse laşkalşmış bi telfondu. Ben şunu anladım Orjinal olmayan bi telefon kesinlikle alınmazmış. Hİç 1500 tl iphone ile 200 veya 500 tl lik iphone bir olur mu. Ama biz olur dedik aldık. Neymiş demekki! Orjinalinin Yerini tutmuyo. Tavsiyem almayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben iphone 4s android işeltim sistemli 64GB harddiskli son derece memnunum ürün çin malı değildir wietnam malıdır tabi her androidli iphone 4s bir olmaz sizinki demekki çin malı. normal ios işletim sistemli iphonun yaptıgı herşeyi yapıyor çok memnunm. normal iphoneları toptan alıp satıyorlar tabi ios işletim sistemiyle satamıyorlar çünkü yasal değil bu yüzden ios işletim sistemini silip androidi yükleyip satıyorlarki yasal olsun.. benim androidli iphone süper hızlı dokunmatiği falan gerçeğiyle birebir ve googleplay daki tüm oyunları kasmadan çok rahat şekilde oynayabiliyorum. androidli iphoneları almak isteyenler bence alsınlar ama dikkat etmeleri gereken tek husus sadece üretim yerinin çin değilde wietnam olmasına dikkat etsinler.

alonelaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wietnam dan alan arkadaşım nasıl aldın nereden aldın bir link felan verde bizde bakalım belki bizde alırız

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
şu ana kadarki çakmaların en iyilerini gooapple adlı şirket yapıyor telefonlarında retina ekran ve 16gb hafıza var inanmayan araştırsın

hakan_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çakma bile kendi başına büyük bir sektör alan olmaz ise bu firmalar iş yapamaz ama demekki alan var ki iş yapıyor ...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tamam o çok kötü bir çin kopyası ama şu söylemlere gıcık oluyorum. Çin malına itibar etmeyinmiş!!

Gerçek iphone a bakın bakalım nerenin ürünü, Çin'in. Dünyanın en büyük firmalarının ürünlerine bakın ne yazıyor, Made in China.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tamam o çok kötü bir çin kopyası ama şu söylemlere gıcık oluyorum. Çin malına itibar etmeyinmiş!!

Gerçek iphone a bakın bakalım nerenin ürünü, Çin'in. Dünyanın en büyük firmalarının ürünlerine bakın ne yazıyor, Made in China.

hadi canim?

malzeme kalitesi onemli degil yani ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar memnun olan arkadaş varsa link felan atabilir mi? telefon numarasıda olur dedikleri gibi benm eniştem almıs 400tl ye çok memnun android 8 gb dahili hafıza dokunmatıgı gayet hızlı görünüm tip birebir aynı bilen varsa lütfen yardımcı olsn ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldım 275 TL ye. Bildiğin android var işletim sistemi olarak. Gayet hoş. Makine desen 4s. şarj dışında bir sorun da yok, herşey gayet güzel çalışıyor. Denemeye değer, 275 TL ye alınabilecek en iyi android diyebilirim.