tek fark siri değil aslında. işlemcisi, kamerası da 4'ten daha iyi. ama bu parayı hak edecek kadar değil tabi. Galaxy S2 ile yakın fiyat olsa alınabilirdi.İPhone 4 alınmalı mı diye bir anket olsa evet derdim ama 4s'i gerçekten gereksiz buluyorum. Bir siri var o da Türkçe değil, iPhone 4 ile aralarında çok fazla donanımsal fark yok. İos5 in nimetlerinden iPhone 4 hatta iPhone 3GS bile faydalanabiliyorken, Türkçe konuşmayan bir siri için 1000-1500 lira fazladan ödemek akıl karı değil bence
Baya fark var aralarında bu resmi incelersen işlemci farkını anlarsınİPhone 4 alınmalı mı diye bir anket olsa evet derdim ama 4s'i gerçekten gereksiz buluyorum. Bir siri var o da Türkçe değil, iPhone 4 ile aralarında çok fazla donanımsal fark yok. İos5 in nimetlerinden iPhone 4 hatta iPhone 3GS bile faydalanabiliyorken, Türkçe konuşmayan bir siri için 1000-1500 lira fazladan ödemek akıl karı değil bence
ebay'dan mı getirttin?Bence alınmalı hatta ben aldım bile. İngiltereden aldım 1250 tl'ye geldi. bu fiyata değer bence, eğer imkanınız varsa tavsiye ederim.
O parayı 4sye vereceğime parayı atarım cebime sonra bi yerde parayı çıkarır öyle hava atarım hiç olmasa param cebimde kalır(çalınana kadar)Fiyatları çok şişirdiler. Yıllar önce çıkan iphone 3gs bile hala 1000 tlye satılırken, iphone 4 hala 1600 tl lere satılırken ve en büyük abartı şimdilik 3000 tlye iphone 4s satılıyorsa ne iphone 3gs ne iphone 4 nede iphone 4s alınır.
Bu telefonu alanlarda sadece hava atmak için alıyor. Hava atacam diye bu paralar verilir mi hiç.