Yukarıda da denildiği gibi, 4 artık öldü. Telefonda iOS 7 sağolsun yavaşlamalar başladı zaten yavaşlamasa bile iyice eskidi. Lumia 625 hem daha günceldir hem de daha büyüktür, üstelik Windows Phone'la hızda sıkıntı yaratmaz. Fakat iPhone, 4 yerine 4S olursa biraz düşünülebilir, ne de olsa 4S hâlâ iyi bir cihaz gibi duruyor. iPhone alınacaksa 4S'ten aşağı kesinlikle bakılmamalı.
Cevapladığınız için teşekkürler arkadaşlar bu ikilem arasında nokia lumia 625 kazandı benim için.(android istemiyorum.) Peki bir soru daha soracağım Lumia 625 Mi? Lumia 630 mu ? ...
625 daha iyi gibi gözüküyor, yani 625 630'a göre pahalı ve özellikleri daha iyi 625'in.
İçinize ne siniyorsa onu alın '' çok enteresan bir cumle oldu ama ''![]()
bence güzel bir cümle oldu.![]()
Ramazan sonunda almayı düşünüyorum herkese cevapladığınız için teşekkür ederim
635 çıkıcakmış haliyle özellikleri 625'e göre daha iyi olucak eğer biraz bütçeyi arttırabilirseniz 635 alabilirsiniz. '' beklentilerinizi karşılayabilir belki ''
635 yurtdışında çıktı ve 630 ile farklarının sadece 4G desteklemesi farklı diye biliyorum .
Benim lumialar hakkında pek bir bilgim yok ve kafamı karıştırıyorlar.
625, 630'dan daha iyi o zaman 635 nasıl 625den iyi olucak ? enteresan bir sistemleri var625 alıp devam edin bence
![]()