İphone 4 neden çevrimdışı olur

alacam55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ; 2 adet iphonenum var 3GS ve 4 olmak üzere.3GS de sorun yok iphonemu bul diyorum buluyor bildirimleri anlık alıyor.( Face gazeteler gibi) Ama diğer telefonumda iPhone 4 te iPhone'umu Bul gibi özelliğinden faydalanmak istiyorum ama bir türlü telefonumu bulmuyor. Sürekli ÇEVRİMDIŞI ve Bu ( interneti olmasına rağmen ) Bu iPhone internete bağlandığında istekleriniz aktif olacaktır diyor.Tüm bildirimlerinin açık olmasına rağmen bildirimleri almıyor.Ayarları diğer telefon ayarları ile aynı.Son sürüm.

Acaba nerede yanlışlık yapıyorum.Bu telefonun iPhone Bul özellliğini nasıl kullanırım.Yada nasıl çevrim içi yaparım.

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
3gs den 4 ü rahatlıkla balabilirsin ama 4 den 3gs yi bulamazsın çünkü 3gs'ye iphonumu bul özelliğini hiç açmadılar yani iphone bul 4 ve sonrası için geçerlidir.

alacam55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda sana malesef katılamıyorum Özkan. 3GS den iPhone 4 üde kısaca tüm iPhone cihazlarını bulabliyorum. ( Bildiğim cihazlarda denedim ) Ama benim cihazımda iPhone 4 te bir sorun var onu ne 3GS nede 4 - 4S bir türlü bulmuyor. iPhone 4 ümle diğer cihazları buluyorum. Onlar benim cihazı bulamıyor ÇEVRİMDIŞI diyor. Halbuki internetide var. Aksine bildirimleri almıyor. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar aynı sorun bende 3gs 32gb cihazımda var aynı kullanıcı adı ile giriş yaprım cihazı goruo ama cevrim dışı gosteri tabi 3g ve wifi ile de ayrı ayrı denedim bütün yarlarını kontrol eddim ama bi türlü düzelmedi cihazım isvec den sim locket ti jb yaptırdım kullanıyorum acaba bundan kaynaklana bilirmi..!!