İphone 4-İphone 4s-HTC One X Hangisi Daha İyi ?

CiciBebeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alacağım bir kaç saate kadar ama hangisini alacağımı karar veremedim birde sizin fikrinizi almak istiyorum...HTC One X-Iphone 4-Iphone 4S bu üç telefon arasında kaldım biraz yardımcı olabilir misiniz ?

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum yazdığın 3 telefonunda sarj sıkıntısı var + 3 nünde bataryası değişmiyor. ama olsun ben yinede bunları alıcam dersne ayfon 4s yok bana sarj sıkıntısı olmayan bır telefon lazım dıyorsan galaxy s3

CiciBebeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4s le 4 arasında 300-400 Tl lik bir fark var 4s buna değer mi ?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kesinlikle değer. Uygulama uyumluluğu, kamera, işlemci, siri, daha uzun süre güncel, uygulama açılış hızı ve en önemlisi browser performansı. 4 alma pişman olursun benden söylemesi.

CiciBebeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki çok teşekkür ederim yorumlarınız için birde One X için ne düşünüyorsunuz onu söyler misiniz ?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
O cihazı önermem. Donanım her şey demek değildir. Görünümü de. Destek konusunda problemli(bence) firmaların cihazlarını kullanma. Pil süresi malum, önermem. Sürekli yenilenen bir model stratejisi var Htc nin. şimdiden onex+ piyasada bile. Eğer cihaz gerçekten iyi olsaydı bu model kesinlikle olmazdı. Onex kullanıcılarının geribildirimleri ile piyasaya çıkarılmış bir model diyebilirim.

O kadar para vereceğin cihaz her zaman seni hoşnut etmeli.
4s uzun süre daha güncelliğini koruyacak bir cihaz her konuda.

CiciBebeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim kafamda ki tüm soru işaretleri gitti :) Tekrar teşekkürler ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTCyi bir kere kullansan aralarında en kalitelisinin o olduğunu anlar ve vazgeçemezsin gerek özelleştirilmiş yazılımı gerekse ele aldığınızda verdiği kalite hissiyatı nedeniyle diğer iphone ve s3deki plastik hissini görmeyeceksiniz. size en iyi tavsiyem HTC ONE X olacaktır.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
One X, 4S, 4. Sıralama bu şekilde cihazların başarısı açısından.
Almak keyif işi.

Bir de One X'in şarj sorunu yoktur.