İphone 4 İOS 7 Çok kasıyor!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İos 7.0.4 güncellemesin'de hiç bir sorun yok. Gayet başarılı. Ki çalıştığım firmanın bir bilgisayar ustası var onunla görüştüm. Mac uzmanı. Apple,iphone'lar için son bir kez güncelleme yapacakmış. Görünüm biraz daha 3 boyut olucak ve geçişler hızlanacak. Cihazınız farketmeden sağlam bir şekilde çalışacak. En fazla 1 ay sonra tanıtacak. Aldığım bilgiye dayanarak söylüyorum. İyi günler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
amca ALLAH rızası için eski versyonu bidaha getirsinler bu ios 7 hiç hoş deyil cok sinir bozucu bir versyon bunu iphone yetkililere duyurmamız lazım teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iOS'ta yeni sürümde kalmak zorundasınız. JB yapmadığınız, shsh kayıtlarınızı almadığınız sürece eski sürüme dönemezsiniz. İstediğiniz kadar şikayet edin bu değişmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçenlerde 2. el iphone 4 aldım, sormak istediğim şey şarjının ios 7 de nasıl gittiği, bende sadece 1 dk faceye girip çıkıyorum tam %2 sarj azalıyor hiçbir şey yüklü değil, ben ios 7 de bu sarj yüzünden iphone dan soğumaya başladım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7.0.4 kullanıyorum ve acayip kasıyo sorun bizde falan değil iğrenç bi program yapmışlar ıphone aldığıma pişman oldum resmen 3310 gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıos 7.0.4 den 0.3 e nasıl donecem apple 4 var cok kasıyor oyunda herseyde deli olacam allahını seven yardım etsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yeni ıphone kullanıcısıyım shsh kayıtlarımızı nasıl alıyoruz yardım eder misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İOS 7.0.3 kurduktan sonra donma kalmıştı ama, tekrar donmalar başladı. sorun çözülmedi.

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duyduğum şu 7.1 ile özellikle iphoen 4 için yavaşlama sorunu çözülüceğini bende iphone 4 kullanıyorum ancak telefon gayet stabil yanlız şu 1 haftadır appstore ve itunes de bir sıkıntı var o kesin.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Duyduğum şu 7.1 ile özellikle iphoen 4 için yavaşlama sorunu çözülüceğini bende iphone 4 kullanıyorum ancak telefon gayet stabil yanlız şu 1 haftadır appstore ve itunes de bir sıkıntı var o kesin.

7.1 betalarda bu gözleniyor gayet stabil olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben iphone 4s kullanıcısıyım şu an 6.1.2 sürümüm sizce ios 7 ye geçmili miyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim iphone 4 yurt dısından gelme ios 7 yukleye bilirmiyim birsey olurmu?

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
ben iphone 4s kullanıcısıyım şu an 6.1.2 sürümüm sizce ios 7 ye geçmili miyim?
Çoğu firmada iOS 6 için desteğini çekti o yüzden bence geçin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar benim iphone 4 yurt dısından gelme ios 7 yukleye bilirmiyim birsey olurmu?
Bu güncelleme 4 için son güncelleme 2 haziranda iOS 8 tanıtılınca artık güncelleme almayacak o yüzden en son çıkan en iyidir felsefesinden gidersek geçin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler iphone 4 aldıgımda acaba içinde ios 7 yüklü olurmu

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bende 4s kasa olarak çok beyeniyorum almak istiyorum whats up viber facebook kullancam o kadar alayımmı dersiniz arkadaşlar

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende 4s kasa olarak çok beyeniyorum almak istiyorum whats up viber facebook kullancam o kadar alayımmı dersiniz arkadaşlar
Birinci el alma bir çünkü o fiyata 4S alınmaz çok pahalı.

İkincisi de 8 gb alma. Bunlara dikkat edip uygun bir ikinci el iPhone 4S alırsanız tamam ama diğer türlü i4S'lerin birinci eli pahalı. Olması gerekenden çok hem de.